08.08.2019 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. Op deze mooie donderdag deel ik de dingen waar ik de afgelopen maand gelukkig van werd :

♥ Kayleigh ♥ Peppa Pig ♥ Piper-Heidsieck ♥ run until it’s done ♥ gewoon doen joh ♥ middagdutjes in de tuin ♥ mijn nieuwe Brooks Adrenaline GTS19 ♥ reacties op mijn blogberichten ♥ functioneren zonder bril of contactlenzen ♥ verstoppertje ♥ Little Miss C’s puppet theatre show ♥ losse eindjes wegwerken ♥ Chardonnay ♥ uurtje zwemmen ♥ undiscovered ♥ dagje Zoutelande ♥ Ruitenburg run Maasdijk ♥ uitgenodigd worden als schrijvende pers ♥ dagje Archeon ♥ feel the fear and do it anyway ♥ dubbele regenboog ♥ Chaussette ♥ Isn’t It Romantic ♥ dat ik mijn vliegangst overwonnen heb ♥ Clearwater Beach ♥ zacht zand tussen mijn tenen ♥ met een topsnelheid door de Everglades scheren ♥ Florida Keys ♥ lobster tail ♥ key lime pie ♥ Miami Beach ♥ family time ♥ uit mijn comfort zone stappen ♥ South Beach ♥ koffie ♥ spontane goede gesprekken ♥ volgers van mijn blog ♥ loslaten

Waar werd jij gelukkig van afgelopen maand ? Laat het me weten in de comments !
-x-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.