My day in pictures : 25.06.2019

Vandaag de plog van gisteren, een doodgewone dinsdag die zoals gebruikelijk in het teken stond van werken en sporten. Kijk mee met mijn dag in deze plog van dinsdag 25 juni 2019.

Mijn wekker gaat om 06:06 uur, en ik stap direct mijn bed uit om op mijn trainingsmatje te duiken om mijn dagelijkse core-stability oefeningen te doen. Tegen de tijd dat die erop zitten, ben ik zo fris als een hoentje. Ik was me, doe mijn make-up op, en ga naar beneden.

Normaal gesproken ontbijt ik in de auto, maar omdat ik vanavond ga sporten, eet ik wat uitgebreider en dat doe ik aan de keukentafel. Mijn ontbijt bestaat uit biologische skyr met kiwi, chiazaad, moerbeien, gojibessen, zonnebloempitten, en een paar amandelen en walnoten. En 2 espresso’s.

Rond een uur of 07 stap ik in de auto en ga ik op weg naar mijn werk. Het is een rit van zo’n 80 km. en zoals gebruikelijk is het niet druk onderweg. Ik kan in één ruk doorrijden en om 08:22 uur klok ik in. Ik heb flexibele werktijden maar probeer voor mezelf een ritme aan te houden van 08:30 tot 17:00 uur. Dat lukt niet altijd hoor; met name het eindigen rond 17:00 uur blijkt in de praktijk regelmatig iets te optimistisch.

Eerste stop op weg naar mijn werkplek is bij de koffieautomaat; met mijn jas nog aan en mijn tassen nog in mijn handen tank ik het eerste kopje koffie. Ik vervolg mijn weg naar mijn werkplek, log in op mijn computer, en werk aan één stuk door achter de computer tot het lunchpauze is.

Tussen de middag haal ik even snel een lunch die ik meeneem naar mijn werkplek en daar op eet, terwijl ik ondertussen doorwerk. Ik weet het, het is eigenlijk niet goed, maar ik heb behoorlijk wat werk liggen wat echt af moet. Ik ben op woensdag namelijk altijd vrij, dus ik moet zorgen dat het werk morgen wel door blijft lopen en verder wil ik vandaag toch echt rond 17:00 uur weer uitklokken om naar het zwembad te gaan. Dan maar wat korter lunchpauze !

Het lukt me inderdaad om rond 17:00 uur te vertrekken, en ik stap in de auto richting zwembad. Ik probeer mijn hardlooptrainingen af en toe af te wisselen met zwemmen. Zeker na zware duurlopen wil ik nog wel eens een hardlooprondje omwisselen voor een uurtje zwemmen. Zo ook vanavond dus. Ik zwem uiteindelijk 55 baantjes in de duur van 60 minuten. Nog in het zwembad app ik naar huis dat ik eraan kom, en als ik thuis kom kan ik zo aanschuiven bij een heerlijke penne pesto di Mr C.

Tijdens het eten praten we elkaar gezellig bij over wat de dag ons gebracht heeft. Na een bakkie espresso breng ik Little Miss C naar bed. Hoewel ze al 10 is, vindt ze het nog heerlijk als ik haar een verhaaltje voorlees voor het slapen gaan. Ook zing ik nog standaard een slaapliedje voor haar en die momenten koester ik. Hierna ga ik naar beneden, en kijken Mr C en ik wat televisie. Rond een uur of 23 besluit ik lekker naar boven te gaan en me klaar te gaan maken voor de nacht. Ik wil nog even in bed wat in mijn boek lezen, maar na een minuut of 10 merk ik al dat mijn ogen zwaar beginnen te worden, en ik besluit verstandig te zijn en te gaan slapen. Morgen is het weer vroeg dag !

Dit was ‘m dan, mijn plog van afgelopen dinsdag. Een niet zo spectaculaire dag, maar wel een dag die representatief is voor mijn dagdagelijkse leventje. Wat heb jij gisteren gedaan ?
Liefs -x-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.