Mijn random favorieten van het moment

De titel zegt het al, vandaag ga ik 5 random favorieten met jullie delen. Het gaat hier om dingen waar ik geen volledig artikel aan zou wijden, maar die ik toch heel fijn vind. Zelf vind ik het ook altijd erg leuk om de favoriete producten van andere bloggers te zien, zodat ik zelf misschien ook wat nieuwe items ontdek. Dus, ben je benieuwd naar mijn vijf random favorieten van het moment? Lees dan snel verder!

Oatly Haverdrank Barista Edition


Mijn melkinname heb ik de laatste tijd drastisch verminderd; ik gebruikte deze vloeistof eigenlijk alleen nog maar in de cappuccino’s. Maar omdat ik dat liever ook niet meer wilde doen ben ik op zoek gegaan naar een alternatief waarmee ik cappuccino’s kan maken. Want tja, daar heb je toch een product voor nodig dat op melk lijkt. Na een lange zoektocht heb ik mijn alternatief gevonden in de Oatly Haver Barista Edition. Deze havermelk schuimt heerlijk en smaakt fantastisch in de koffie. En dat zonder melk, soja of GMO’s. Daar smaakt mijn bakkie nog lekkerder van !

RU4 Cool Dames Running socks van FALKE

Tijdens het hardlopen draag ik altijd speciale hardloopsokken die zorgen voor goed schoencontact (en daarmee beschermen tegen blaren door vermindering van drukplekken). Omdat mijn vaste merk sokken niet beschikbaar was, besloot ik een paar van FALKE uit te proberen, en ik kan je zeggen : ik ben verkocht ! De sokken zijn lekker dun, hebben een perfecte pasvorm, maar specialer nog : ze zorgen voor aangename verkoeling. Een heerlijk gevoel aan mijn voeten !

NPO Radio 2

Tot voor kort luisterde ik eigenlijk standaard naar Radio538, en soms, als ik geen zin had in gepraat, naar Sky Radio. Tot ik met iemand sprak die altijd Radio 2 luisterde. Om eerlijk te zijn had ik nog nooit naar deze zender geluisterd; ik dacht ook dat dat meer een saaie zender zou zijn. Maar dat bleek reuze mee te vallen. Sterker nog, de dj’s die er werken ken ik (bijvoorbeeld Gijs Staverman, Rob Stenders, en Ruud de Wild) en het blijkt ook nog eens dat ik de doelgroep ben : NPO Radio 2 richt zich namelijk op de doelgroep 35 tot 55 jaar.
NPO Radio 2 houdt luisteraars aangesloten op de actuele popmuziek, met een nadrukkelijke focus op Nederlandse muziek, op het nieuws, op wat online is, op het gesprek van de dag en op wat Nederland bezighoudt. NPO Radio 2 scant 24/7 wat ertoe doet, is altijd alert en fungeert voor luisteraars als een radar in de maatschappij van vandaag. NPO Radio 2 is waar het gebeurt, hoort wat er speelt en laat je dag beginnen. De zender draait de hits van vandaag die er morgen nog steeds toe doen. En de hits van vroeger die luisteraars vandaag nog steeds wat doen. Ik ben dus reuze blij dat ik deze zender ontdekt heb.

Spaghetti Cacio e Pepe

Schijnbaar is het een klassieker onder de pasta’s maar ik had er nog nooit van gehoord. Ik ontdekte deze pasta bij toeval tijdens mijn recente verblijf in Rome, en al bij de eerste hap was ik verkocht.  Meer dan (verse) spaghettislierten, pecorino, zwarte peper en olijfolie heb je niet nodig. En in 20 minuutjes staat ie op tafel, ook niet geheel onbelangrijk.

Narciso Rodriguez For Her EDP

In mijn zoektocht naar een nieuwe lijfgeur ben ik veel lekkere geurtjes tegengekomen, maar er is er maar 1 waar ik telkens weer op terugviel : NARCISO RODRIGUEZ for her EDP. Het is niet alleen de bloemig-fruitige, aangename, langhoudende geur die het ‘m doet; het is ook die prachtige elegante roze fles waar ik voor gevallen ben. In al z’n eenvoud een blikvanger op mijn kaptafel.

En dit waren mijn random favorieten van dit moment. Heb jij onlangs nog nieuwe favoriete items ontdekt ? Laat het achter bij de comments ! Ik ben super benieuwd naar jullie toppers !

-x-

5 gedachten over “Mijn random favorieten van het moment

 1. Ik drink ook Oatly in de koffie maar ik drink maar heel weinig koffie dus een pak gaat vaak niet op bij mij en dan is het toch een beetje zonde. Deze barista variant heb ik nog niet geprobeerd, dank voor de tip.

  Like

  1. De Barista variant schuimt beter, maar ook daar zit je met een groot (1 l.) pak. Ik heb het ook hoor, ben de enige die het drinkt, en moet regelmatig wat weggooien vanwege niet meer houdbaar. Ik hoop dat Oatly snel kleinverpakkingen gaat introduceren ! -x-

   Like

  1. Dat minderen met melk/zuivel heeft te maken met de kritische noten die je tegenwoordig zoveel hoort omtrent zuivel. Met name de toegevoegde hormonen hebben bij mij de doorslag gegeven om drastisch te gaan minderen. Tot nu toe mis ik het niet (en merk ik ook geen verschil in energie/conditie), -x-

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.