Mijn random favorieten van het moment

De titel zegt het al, vandaag ga ik 5 random favorieten met jullie delen. Het gaat hier om dingen waar ik geen volledig artikel aan zou wijden, maar die ik toch heel fijn vind. Zelf vind ik het ook altijd erg leuk om de favoriete producten van andere bloggers te zien, zodat ik zelf misschien ook wat nieuwe items ontdek. Dus, ben je benieuwd naar mijn vijf random favorieten van het moment? Lees dan snel verder!

Lavazza Qualità Rossa bonen

lavazza
Ik ben gek op koffie en voor een goede espresso of cappuccino mag je me gerust wakker maken. Thuis hebben we een volautomaat bonenmachine en na een lange zoektocht zijn we uitgekomen op de Lavazza Qualità Rossa bonen, die wat mij betreft de lekkerste smaak hebben. De blend bevat Arabica en Robusta bonen uit Brazilië, Costa Rica en Ivoorkust, wat zorgt voor een diversiteit aan geuren en smaakaccenten. Doe mij nog maar een bakkie hoor !

Albert Heijn Wasmiddel 

Tot voor kort kocht ik mijn (A-merk) wasmiddel in de Bonus, of in de Hamsterweken; op een makkelijke manier bespaarde ik zo altijd behoorlijk wat €urootjes. Ik greep dan ook altijd naar hetzelfde merk en het aanbod ging eigenlijk aan me voorbij. Zo niet laatst, toen ik eens besloot wat beter naar de verschillende merken te kijken, en ik kan je zeggen : ik werd aangenaam verrast, en wel door het assortiment wasmiddelen van Albert Heijn eigen merk. Ze zijn er in verschillende variaties, voor de witte en de gekleurde was, maar voor alle flessen gold : wat een prachtige vormgeving. Ik vind ze ontzettend stylish om te zien, zo wit, met die prachtige afbeeldingen erop, en ook de geurcombinatie is subliem. Ik heb direct de bovenstaande flessen gekocht, en ik kan je zeggen : ook het gebruiksresultaat is perfect ! En ik ben ook nog eens goedkoper dan normaal uit, want een fles voor 20 wasbeurten kost € 2,99.

Statische stofdoekjes van de Action 

stofdoek

Van huis uit heb ik van die gele doeken met een rood randje meegekregen om mee te stoffen, en ik irriteerde me er best aan dat de ene helft van het stof in de doek zat, en de andere helft weer achter je kont neerdwarrelde. Nou, dat gebeurt niet meer met deze statische stofdoekjes die ik onlangs bij de Action kocht. Ze trekken stof en vuil aan, en houden vervolgens de vezels vast. En na gebruik gooi je ze gewoon lekker weg. En dat heb ik ook met die gele ondingen gedaan, die komen er bij mij niet meer in !

Hansaplast vingerpleisters

hansa

Ik wil me tijdens het koken nog wel eens in mijn vinger snijden, en dan is zo’n vingerpleister echt ideaal om mijn wondje af te dekken. Deze vingerpleisters zijn extra lang waardoor ze 2 keer rond de vinger wikkelen voor extra houvast. Het materiaal is flexibel en beweegt goed mee met de vinger, en de pleister blijft met gemak een hele dag zitten zonder de huid te verstikken.

La Prairie Essence in Lotion

Sinds kort gebruik ik dit pre-serum als eerste stap in mijn huidverzorgingsritueel, en behalve een luxe gevoel zie ik ook echt verschil in de kwaliteit van mijn huid. Zo ziet mijn huid er veel rustiger uit, en de fijne lijntjes rond met name mijn mond zijn minder scherp gedefinieerd.

En dit waren mijn random favorieten van dit moment. Heb jij onlangs nog nieuwe favoriete items ontdekt ? Laat het achter bij de comments ! Ik ben super benieuwd naar jullie toppers !

-x-

2 gedachten over “Mijn random favorieten van het moment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.