Heb ik mijn doelen van december 2018 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Afgelopen maand had ik 2 doelen en vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doelen voor december 2018 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik even terug op mijn doelen :

Mijn sportieve doelen voor 2019 gaan bepalen

Ik heb besloten mijn afstand uit te gaan breiden naar 12-14 km. en van daaruit verder te kijken. In 2019 wil ik vooralsnog mee doen aan : de Groet uit Schoorl Run, de Cruyff Foundation 14k Run, de Marikenloop, en de Singelloop.

Niet meer snoozen

Dit punt gaat wonderbaarlijk goed. Ik ben nog steeds moe als mijn wekker gaat, maar ik stap er wel in één keer uit, en keer niet meer terug naar mijn warme mandje. Ik bedenk me telkens maar, dat ik toch wel moe blijf, al ga ik nog even snoozen. De verleiding dat te doen blijft aanwezig, maar tot op heden heb ik het niet meer gedaan. En ik moet bekennen dat ik me de laatste tijd toch echt fitter voel, en het verband met het niet meer snoozen lijkt me evident. Ik blijf mijn best doen voortaan echt in één keer uit bed te gaan.

Heb ik mijn doelen van de maand december 2018 gehaald ?

Ja, een goede afsluiting van dit jaar dus !

Óp naar de komende maand, waarin ik ook mezelf ook weer een aantal nieuwe doelen stel. Maar daarover zondag meer !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

Een gedachte over “Heb ik mijn doelen van december 2018 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

  1. Wat knap dat je niet meer snoozed! Kan me heel goed voorstellen dat je je er fitter door voelt. Ik snooze eigenlijk bijna nooit. Vooral niet als ik als vroeg moet opstaan, dan kan ik erna toch niet meer slapen, haha. Benieuwd naar je doelen voor het nieuwe jaar!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.