Mijn doelen voor de maand december 2018

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. Vanaf nu wil ik dat anders aan gaan pakken en mezelf maandelijks een aantal doelen stellen. Want het is wetenschappelijk aangetoond : het stellen van doelen leidt tot betere resultaten; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik het volgende gaan doen :

Mijn sportieve doelen voor 2019 gaan bepalen

Hardlopen is mijn fysieke en mentale uitlaapklep, en om mezelf gemotiveerd te houden wil ik ook in 2019 weer mee gaan doen aan wedstrijden. Deze maand wil ik gaan bepalen welke wedstrijden dat gaan worden, en tevens wil ik een ei gaan leggen over de afstand. Blijf ik op de 10 km. (waar mijn PR inmiddels al behoorlijk scherp op is), of ga ik de afstand uitbreiden ?

Niet meer snoozen

Het ging zo goed, de laatste tijd. Als mijn wekker ging, dan sprong ik direct uit bed, zette ik de wekker uit en begon ik aan mijn dag. Maar sinds een tijdje lukt dat niet meer. Ik spring nog wel steeds direct uit bed, maar pak dan snel mijn iPhone om op snooze te drukken, en weer lekker in mijn warme mandje te duiken. En dat snoozen doe ik dan gerust een keer of 3 … Dat moet ophouden. Ik kan beter mijn wekker wat later zetten, dan dat ik ‘m vroeg zet en ga snoozen. Het maakt me er namelijk niet fitter op. Dus bij dezen het doel voor deze maand om die knop weer om te zetten : zodra de wekker gaat, ga ik uit bed. Moe ben ik toch, maar dat is na een paar minuten rondlopen wel weer voorbij.

Eind van deze maand zal ik laten weten of ik mijn doelen behaald heb !

Wat wil jij deze maand nog graag doen ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

8 gedachten over “Mijn doelen voor de maand december 2018

  1. Ik wou dat hardlopen mijn uitlaatklep was! Heb het echt zo lang geprobeerd, maar het leuk vinden lukt me gewoon niet. Nu dus gewoon weer op een matje krachttraining doen (vind ik ook niet je van het, maar ja)… Het hangt een beetje van onze verhuisplannen af, maar ik ga hoe dan ook een tweedehands spinningfiets kopen. Dus ik moet ook even een nieuw sportdoel voor 2019!

    Deze maand wil ik nog flink wat mailtjes sturen voor mogelijke freelance-opdrachten. Hopen dat ik er genoeg tijd en energie voor heb!

    Succes 😀

    Like

  2. Snoozen doe ik ook regelmatig. M’n bed is dan nog zo lekker warm en het buiten nog zo donker en guur… brrr… (maar ’s avonds vind ik dat dan weer heel gezellig!)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.