Heb ik mijn doel van oktober 2018 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Afgelopen maand had ik maar 1 doel en vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doel voor oktober 2018 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik dus weer even terug op mijn doel :

Bestemming eindejaarsreisje bepalen

Hoe luxe het ook is, het was dit jaar best een probleem om tot een definitieve keuze te komen. Ik had namelijk ideeën genoeg, maar wist niet zo goed wat ik wilde. Wilde ik toch weer naar de Nordics (dat Noorderlicht van vorig jaar smaakt naar meer !), of wilde ik dit jaar juist wat meer luxe en comfort tijdens mijn me-break ? En op het laatste moment kwam daar de Kilimanjaro beklimmen ook nog bij ! Wikken-en-wegen alom, maar uiteindelijk ben ik eruit gekomen.

De Kilimanjaro beklimmen is afgevallen vanwege het feit dat ik vind dat wanneer ik deze spectaculaire reis zou gaan doen, ik hier langer voorpret aan wil beleven. Ik ga niet nú boeken, en dan over 2 maandjes al weg. Ik zou toch langer toe willen leven naar zo’n once-in-a-lifetime-reis. Daarnaast is het budgettair ook een flinke aderlating, en was Mr C niet zo enthousiast om mij dat alleen te laten doen. Begrijpelijk, en zeker iets om mee te nemen natuurlijk. Het budgettaire aspect gold ook voor Groenland en Tromso; het is allemaal wel haalbaar, maar ja, we hebben al zoveel uitgegeven in NYC, en willen ook nog naar Florida van de zomer, en tja, het geld kan maar één keer uitgegeven worden natuurlijk. Dus toen bleven citytrips over, en was het voor mij in één keer duidelijk : het zou Kopenhagen worden. De stad die al langer op mijn lijstje staat (en dus bewust niet meer op mijn Travel Bucket List, die ik vorige week hier publiceerde !). Het hotel is geboekt, en de vluchten ook, dus de voorpet kan gaan beginnen !

Heb ik mijn doel van de maand oktober 2018 gehaald ?

Ja,  nog maar 38 nachtjes slapen !

Óp naar de komende maand, waarin ik ook mezelf ook weer een aantal nieuwe doelen stel. Maar daarover zondag meer !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

5 gedachten over “Heb ik mijn doel van oktober 2018 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.