Opgemaakte producten in oktober 2018

Sinds ik deze rubriek bij houd, is er nog geen maand voorbij gegaan dat ik niets opgemaakt heb. En hoewel ik geen enkel make-up product opgemaakt heb, heb ik deze maand toch ook weer behoorlijk wat lege verpakkingen verzameld. Ben je benieuwd welke ? Lees dan snel verder.

Om het overzichtelijk te houden heb ik mijn opgemaakte producten onderverdeeld in de volgende categorieën : haarverzorging, gezichtsreiniging en -verzorging,  voetverzorging, hand- en nagelverzorging en overig.

Haarverzorging

In deze categorie maakte ik een all-time favourite op, een product dat ik al geruime tijd regelmatig gebruik : RICH RADIANCE, een heerlijke conditioner uit John Frieda’s briljant BRUNETTE-lijn. Buiten het feit dat deze conditioner mijn haren lekker zacht maakt, zorgt deze er ook voor dat mijn haarkleur levendiger wordt. Dit product heb ik standaard een aantal maal in mijn voorraad zitten, en is dus direct vervangen door een nieuw exemplaar.

Gezichtsreiniging en -verzorging

Van HEMA maakte ik een fles hydraterende reinigingsmousse leeg uit de it’s my beautiful skin day-lijn. De mousse reinigde mijn huid grondig, maar op een milde wijze. Een absolute aanrader !

Nog een all-time favourite van Garnier is deze SkinActive Botanische Tonic met RozenwaterNa gebruik voelde mijn huid heerlijk fris en zacht aan, en ook niet geheel onbelangrijk : de tonic ruikt heerlijk.

Voetverzorging

Van Kneipp maakte ik een tube voetcreme 5-in-1 op. Ik gebruik deze met name na het hardlopen, als mijn voetjes wel wat extra verzorging kunnen gebruiken.

Hand- en nagelverzorging

De inhoud van mijn essie no chips ahead topcoat is helemaal dik en stroperig geworden. De inhoud was trouwens al een tijdje niet meer blanco van kleur, maar dat gaf niet want mijn vaste kleur nagellak is toch rood.

Van RITUALS maakte ik een tube hydrating hand lotion uit de RITUAL OF AYURVEDA-lijn op.

Verder ging mijn fles nagellakremover van Euro Profit tot de laatste druppel op.

Overig

Als laatste maakte ik een Labello lippenbalsem op. Laat je niet misleiden; het betreft hier een good old Original; alleen de huls is anders (limited edition lijn van vorig jaar).

Heb jij in de afgelopen maand veel producten opgemaakt, of houd jij het niet zo bij?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

6 gedachten over “Opgemaakte producten in oktober 2018

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.