Mijn doelen voor de maand september 2018

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. Vanaf nu wil ik dat anders aan gaan pakken en mezelf maandelijks een aantal doelen stellen. Want het is wetenschappelijk aangetoond : het stellen van doelen leidt tot betere resultaten; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik de volgende dingen gaan doen :

Rommellades uitruimen

Zo op het eerste gezicht is het bij mij thuis heel erg netjes, maar in sommige laatjes kun je maar beter geen kijkje nemen. Sterker nog, als je ze opent, dan komt de inhoud je spontaan tegemoet. De laatjes puilen namelijk uit met allerlei troepjes, kaartjes, dingetjes, waar ik zo 1-2-3 geen plaastje voor heb. En dat plaatsje heb ik inmiddels al een jaar of 2 niet, dus ik verwacht ook niet dat dat spontaan nog gaat komen. Daarom dit punt om met name de rommellades in mijn slaapkamer op en uit te ruimen.

Afspraak oogmeting  

In maart dit jaar had ik eindelijk de moed om een afspraak te maken voor een onderzoek om te kijken of mijn ogen geschikt zijn om te laten laseren. Helaas bleek toen dat ik niet in aanmerking kwam voor een vervolgonderzoek omdat mijn oogsterkte niet stabiel gebleven was ten opzichte van het jaar daarvoor. We spraken toen af dat ik over een half jaar terug zou komen om te kijken of de oogmeting dan wel stabiel zou zijn, en dat is omstreeks nu. Ik merk dat ik er enorm tegenop zie om de afspraak te maken. Enerzijds omdat ik het behoorlijk eng blijf vinden om mijn ogen te laten laseren, anderzijds omdat ik niet teleurgesteld wil worden. Het dragen van mijn lenzen, en mijn bril, én het hebben van een beperkt zicht begint me steeds meer tegen te staan en ik wil niet weer horen dat ik niet in aanmerking kom. Lastig dus. Daarom dit punt om mezelf te pushen om de eerste stap weer te zetten : een afspraak maken voor een oogmeting.

Eind van deze maand zal ik laten weten of ik deze doelen af heb gevinkt !

Wat wil jij deze maand nog graag doen ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

2 gedachten over “Mijn doelen voor de maand september 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.