Mijn random favorieten van het moment

De titel zegt het al, vandaag ga ik 5 random favorieten met jullie delen. Het gaat hier om dingen waar ik geen volledig artikel aan zou wijden, maar die ik toch heel fijn vind. Zelf vind ik het ook altijd erg leuk om de favoriete producten van andere bloggers te zien, zodat ik zelf misschien ook wat nieuwe items ontdek. Dus, ben je benieuwd naar mijn vijf random favorieten van het moment? Lees dan snel verder!

Star Balm


Als fanatiek hardloper heb ik helaas soms te maken met wat hardnekkiger spierpijn of kleine blessures en dan grijp ik direct naar Star Balm. Deze vette balsem laat zich heel makkelijk uitsmeren op het pijnlijke gebied, en dat zorgt ervoor dat de spieren en gewrichten grondiger gemasseerd kunnen worden. Vaak merk ik al na één toepassing verlichting van de pijn.

Harlequin Bouquet

bou
Een tikkeltje fout is het wel maar de laatste tijd ben ik helemaal fan van de Bouquet-reeks. Hoe cliché de verhalen ook zijn, ik vind ze vermakelijk, en heerlijk leesvoer voor op het strand of aan het zwembad.

Aperol Spritz kant-en-klaar gemixt

spritz

Zelfgemaakt (met 3 delen prosecco, 2 delen Aperol, en 1 deel spuitwater) blijft ‘ie het allerlekkerst, maar voor die momenten dat ik geen visite heb en geen zin heb om een fles prosecco helemaal voor mezelf alleen open te maken, vind ik de kant-en-klare variant een prima oplossing. Uiteraard wel met wat ijsblokjes en een schijfje sinaasappel inmijn glas !

First Dates Hotel

First-dates-1900x700_c

Ik kijk weinig televisie, maar dit reality datingprogramma plan ik serieus in mijn agenda om te kijken. Ik vind het ontzettend leuk om de vrijgezellen te volgen tijdens hun eerste date, die soms tenenkrommend en beschamend is, soms aandoenlijk, en soms succesvol. Kortom : een heerlijk ontspannen uurtje !

HEMA Watch me wink – volume mascara

Deze mascara heb ik pas recentelijk ontdekt, en ik vind ‘m geweldig ! Ten eerste omdat het borsteltje lekker in de hand ligt, en zich makkelijk aan laat brengen. Ten tweede omdat de mascara mijn wimpers écht extra volume geeft. En ten derde omdat de mascara met gemak de hele dag blijft zitten. Ik heb de ultra zwarte waterproof uitvoering in gebruik maar de mascara is ook verkrijgbaar in non-waterproof in de kleuren kleuren zwart, blauw en bruin.

En dit waren mijn random favorieten van dit moment. Heb jij onlangs nog nieuwe favoriete items ontdekt ? Laat het achter bij de comments ! Ik ben super benieuwd naar jullie toppers !

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

8 gedachten over “Mijn random favorieten van het moment

  1. Ik heb gisteren mijn ‘La Vie est Belle’ parfum opgemaakt en heb nu Coco Mademoiselle. Ik vind ‘m heerlijk, maar nét iets te zoet om een blijvertje te kunnen zijn. Ik houd van zwaardere geuren, Flowerbomb van V&R is één van de all time favorites!

    Like

    1. Coco Mademoiselle vind ik persoonlijk ook te zoet als lijfgeur, maar voor de afwisseling is ie erg lekker. Ik vind het flesje ook heel mooi (en ben sowieso fan van Chanel, dus dat merk kan het bij mij niet gauw fout doen …) Flowerbomb ken ik niet, die ga ik gauw eens checken bij de parfumerie. Thanks voor de tip ! x

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.