08.08.2018 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. De afgelopen maand werd ik gelukkig van :

♥ Aperol Spritz ♥ Frida Kahlo ♥ mijn zelfstandige dochter ♥ voor het eerst 3 weken Zomervakantie ♥ met de Ford C Max op ontdekkingstocht ♥ naar Berlijn ♥ feel the fear and do it anyway ♥ verstoppertje in de tuin ♥ benaderd worden voor superleuke blogsamenwerkingen ♥ De Kast ♥ volgers van mijn blog ♥ First Dates Hotel ♥ spontane etentjes buiten de deur ♥ nieuwe planner ♥ rommelmarkt ♥ project B. ♥ CORPUS ♥ inzichten ♥ running therapy ♥ Verras Me ♥ trampoline springen ♥ middagdutje in de tuin ♥ podcasts ♥ Mindset ♥ healthy lifestyle ♥ Harlequin ♥ zwemmen ♥ #vrijmibo ♥ strand ♥ evening runs terwijl het nog licht is ♥ reacties op mijn blogberichten ♥ spontane gesprekjes ♥ hardlopen zonder pijn ♥ uit mijn comfort zone stappen ♥ kippevel ♥ nog 6 nachtjes slapen en dan start mijn geweldige zon, zee, zwembad, eten, drinken, slapen, boekies lezen-vakantie ♥ dat ik dit seizoen weinig last heb van hooikoorts ♥ Ocean’s 8

Waar werd jij gelukkig van afgelopen maand ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

2 gedachten over “08.08.2018 : dingen waar ik blij van word

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.