Mijn doelen voor de maand augustus 2018

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. Vanaf nu wil ik dat anders aan gaan pakken en mezelf maandelijks een aantal doelen stellen. Want het is wetenschappelijk aangetoond : het stellen van doelen leidt tot betere resultaten; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik de volgende dingen gaan doen :

Planning Zomervakantie

Voor het eerst ever heb ik deze zomer 3 volle weken vakantie. Gewoon, omdat dat kan. Nou ken ik mezelf en mijn valkuil is dat ik deze weken weer helemaal vol ga boeken met afspraken, huishoudelijke klussen en andere regeldingen waar ik normaal gesproken niet aan toe kom. En dat is nou net niet de bedoeling. Ik wil wel wat dingen doen, maar ook voldoende tijd overhouden om mezelf te vervelen, om boeken te lezen, om te freubelen, om spontane dingen te doen. En daarom deze note-to-self om me eraan te herinneren om mijn Zomervakantie niet helemaal vol te plannen.

Rommellades uitruimen

Zo op het eerste gezicht is het bij mij thuis heel erg netjes, maar in sommige laatjes kun je maar beter geen kijkje nemen. Sterker nog, als je ze opent, dan komt de inhoud je spontaan tegemoet. De laatjes puilen namelijk uit met allerlei troepjes, kaartjes, dingetjes, waar ik zo 1-2-3 geen plaastje voor heb. En dat plaatsje heb ik inmiddels al een jaar of 2 niet, dus ik verwacht ook niet dat dat spontaan nog gaat komen. Daarom dit punt om met name de rommellades in mijn slaapkamer op en uit te ruimen.

Eind van deze maand zal ik laten weten of ik deze doelen af heb gevinkt !

Wat wil jij deze maand nog graag doen ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

6 gedachten over “Mijn doelen voor de maand augustus 2018

  1. Alvast heel veel vakantieplezier gewenst! Hier wil ik vooral letten op mijn portemonnee en wat boeken uitlezen. In die combi moet dat zeker lukken 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.