Heb ik mijn doelen van juli 2018 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doelen voor juli 2018 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik dus weer even terug op mijn doelen :

Afkicken van mijn iPhone

Gelukt. Ik ben de afgelopen maand zeer bewust bezig geweest met de tijd dat ik mijn iPhone in mijn hand had. Het doelloze surfen op Internet, Instagrammen, forummen en alles is stukken minder geworden, en ik sleep mijn telefoon niet meer overal mee naar toe. Een hele verbetering, die ik zeker verder uit wil ga breiden, want het bevalt me wel om minder tijd door te brengen achter dat kleine schermpje. Doordat ik bewuster bezig ben met mijn online-tijd ervaar ik niet alleen minder onrust, maar heb ik ook veel meer vrije tijd over, die ik op andere, constructievere manieren invul.

Foto’s 2016 ordenen

Dit punt heb ik niet alleen behaald, maar ook overtroffen. Want nadat ik de foto’s geordend had, was ik zo op dreef dat ik direct het fotoboek 2016 gemaakt en besteld heb. Nu alleen nog het 2017-jaarboek maken en dan ben ik helemaal bij 🙂
Dit punt is echt voor mij een voorbeeld dat het helpt om deze maandelijkse lijstjes te maken. Op de een of andere manier voel ik een grotere druk om de dingen die ik van plan ben, ook daadwerkelijk te doen.

Heb ik mijn doelen van de maand juli 2018 gehaald ?

Jazeker !

Óp naar de komende maand, waarin ik ook mezelf ook weer een aantal nieuwe doelen stel. Maar daarover zondag meer !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

4 gedachten over “Heb ik mijn doelen van juli 2018 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

  1. Ja ik heb mijn doelen ook gehaald. Ik heb altijd een leesdoel (dubbel en dik gehaald met dat wk) en de vakantie was een doel om daar 100% van te genieten (dat ging niet zoals verwacht aangezien vriend superziek werd de eerste dag…) En verder wilde ik me op de toekomst focussen (om het verleden los te laten, en dat is super goed gelukt). Dus al bij al een goede maand. Gelukkig ook voor jou!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.