Mijn zelfgemaakte handlettering kaartjes van de afgelopen tijd

Sinds ik het Handletteren heb ontdekt, ben ik bijna dagelijks wel bezig met het opleuken van boodschappenlijstjes, things-to-do’s, of natuurlijk afspraken in mijn agenda. Ook maak ik nog steeds kaartjes voor feestelijke gelegenheden, en hieronder laat ik je mijn laatste creaties zien :

Handletter jij ook zo graag ? Of is deze rage aan jou voorbij gegaan ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

5 reacties op ‘Mijn zelfgemaakte handlettering kaartjes van de afgelopen tijd

  1. Ik handletter graag in mijn dagboek, minder op een kaartje. Al zou het wel iets voor mij zijn moest ik meer plaats hebben om al mijn creabea spulletjes om te ruimen 😀 Die met ‘Maak het Magisch’ en ‘travelling turns you into a storyteller’ vind ik echt het leukst gedaan (al vind ik ze allemaal leuk!).

    Like

      1. Heel ontspannend! En ik gebruik het ook om lessen of belangrijke stukjes uit boeken te onthouden. Zo doe je er nog eens iets mee in plaats van het gewoon links te laten liggen. 🙂

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.