My day in pictures : 06.05.2018

Vandaag de plog van eergisteren, de dag dat ik op ontdekkingstocht in Rotterdam ging, uren in het zonnetje in de tuin (z)at, en vroeg naar bed ging. Kijk mee met mijn dag in deze plog van zondag 06 mei 2018.

Op deze vrije zondag gaat mijn wekker om 07:07 uur; ik heb namelijk om 10:10 uur een starttijd bij de Urban Trail Rotterdam, en ik wil ruim op tijd gegeten hebben en daar aanwezig zijn. (als je niet weet wat een Urban Trail is, ik schreef eerder een blog over de Urban Trail Antwerpen inclusief wat algemene informatie. Je kunt de blog hier terug vinden)

Mijn ontbijt bestaat uit citroenkwark met ananas en een fikse schep granola; mijn lievelingskrachtvoer. Na het ontbijt kleed ik me aan, pak ik mijn tas in, en ga ik op weg naar Rotterdam.

Een half uur voor de start kom ik aan, en de P-garage is vlakbij het evenemententerrein. Ik ben dus ruim op tijd om mijn startnummer op te halen, mijn tas af te geven en me mentaal voor te bereiden op deze run.

De run loopt dus door Rotterdam, en in een lekker warm lentezonnetje ren ik langs en door een heleboel Rotterdamse highlights. Ik bewonderde het prachtige glas-in-lood in het Hofplein Theater, had graag een duik genomen in het Oostelijk Zwembad, en ga zeker nog eens terug naar de hippe restaurantjes rondom de kubuswoningen. Echt superleuk om Rotterdam op deze manier ontdekt te hebben, en erachter te komen dat Rotterdam uit zoveel meer bestaat dan de Bijenkorf en de Lijnbaan 😉

Na de run eet ik het ontbijtje dat onderdeel was van de Urban Trail lekker buiten in het zonnetje op, en daarna rijd ik naar huis. Ik merk wel dat ik behoorlijk afgemat ben; ik heb uiteindelijk zo’n 2,5 uur gedaan over de Trail, in het zonnetje, en mijn Apple Watch leert me dat ik zo’n 900 kcal. verbrand heb.

Als ik thuis kom, plof ik neer in een tuinstoel, pak een boek, en eet ik wat lekkere aardbeien. Het duurt niet lang tot ik mijn ogen zwaar voel worden en ik besluit een powernap van 20 minuutjes te doen. Als Little Miss C me wakker maakt, voel ik me echt bijgetankt, en we gaan nog even badmintonnen in de tuin. We besluiten bij 100 kcal. te stoppen, en dat betekent dat ik vandaag met lekker bezig zijn 1.000 kcal. verbrand heb !

Na het badmintonnen duik ik de keuken in voor het diner. Ik maak alvast een lekkere tomatensoep voor morgenavond, en voor nu staat er tortellini all’arrabiata op het menu. Inclusief een groot glas rode wijn, een boel olijven, en een flink stuk parmigiano. Heerlijk !

Na het eten blijf ik nog even lekker in de tuin zitten. Ik kijk wat TED-talks, lees nog een paar bladzijden in mijn boek, maar ik merk toch dat ik vrij veel van mijn lichaam gevraagd heb vandaag. Om 21:00 uur vind ik het dan ook welletjes geweest, en ga ik lekker naar bed. Waar ik vrij snel in een diepe slaap val totdat de wekker gaat.

Het was een heerlijke zonnige dag met de juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Een zondag om in te lijsten !

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

3 gedachten over “My day in pictures : 06.05.2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.