Genomineerd voor de Sunshine Blogger Award

De “ Sunshine Blogger award ” is een award van bloggers voor bloggers die anderen inspireren om creatief en positief op te treden in de wereld van het bloggen. Een enorm compliment dus, dat ik mocht ontvangen van Stéphanie van By Francoise Blog.

Sunshine Blogger Award

Deze award wordt door bloggers aan andere bloggers gegeven die inspirerend, positief of creatief zijn. Door de blogger die andere bloggers nomineert, worden vragen opgesteld, die door de genomineerde blogger worden beantwoord. Het is de bedoeling om de genomineerde blogger een beetje beter te leren kennen.

De regels voor deze nominatie

 • Bedank en tag de blogger die je nomineerde in jouw blogpost.
 • Beantwoord de 11 vragen die deze blogger voor jou heeft opgesteld.
 • Nomineer zelf 11 bloggers om deze award te mogen ontvangen en stel 11 vragen op.
 • Som alle regels op en plaats het logo van de Sunshine blogger-award in je blogpost.

Een tag invullen vind ik altijd leuk om te doen, dus deze vul ik ook met liefde in.

De vragen die Stéphanie voor mij bedacht

1. Wie is de belangrijkste persoon in je leven en waarom?
De belangrijkste persoon in mijn leven ben ik zelf. In het vliegtuig bij de instructies zeggen ze het altijd: als er iets mis gaat moet je eerst je eigen zuurstofmasker pakken, daarna mag je andere mensen helpen. En zo is het eigenlijk ook in het leven. Als je zelf op je tenen loopt, als je zelf geen zuurstof hebt, dan kun je ook minder makkelijk andere mensen blij maken of helpen. Daarom ben ikzelf de belangrijkste persoon in mijn leven. Als ik blij en gelukkig ben, dan maak ik ook makkelijker andere mensen blij en gelukkig. En niet andersom.  Verder zijn mijn familie en gezin ontzettend belangrijk, en een bron van geluk voor mij.

2. Taart bakken of sporten?
Sporten, omdat ik daar oprecht gelukkiger van word. En daarbij eet ik liever taart dan dat ik ‘m zelf bak.

3. Wat is je favoriete film?
Dat is een lastige, ik ben namelijk een ontzettende filmliefhebber en heb dus meerdere favorieten. Maar als ik er echt 1 uit zou moeten kiezen, dan zou ik op dit moment kiezen voor Disney’s Beauty and The Beast met Emma Watson.

4. Wat wil je over 10 jaar bereikt hebben?
Mijn grootste doel is dat mijn dochter over 10 jaar een gelukkige, uitgebalanceerde, zelfstandige, verantwoordelijke jonge vrouw van 19 jaar is. Voor de rest heb ik geen lange-termijn doelen of plannen, omdat ik als geen ander weet hoe veranderlijk het leven is. Er zijn zoveel onzekere factoren.

5. Wat is je beste vakantieherinnering?
Oh, ik heb er zoveel. Aan elke vakantie die ik beleefd heb kleven mooie herinneringen. Er is er geen een de beste.

6. Met wie zou je wel een dagje willen ruilen en waarom?
Met mijn man, dan kon ik in zijn hoofd kruipen en zien wat hij denkt.

7. Je favoriete quote?
What doesn’t kill you makes you stronger“. Gewoon omdat het zo is.

8. Wat gaat het qua mode helemaal worden deze zomer?
Lekker luchtige zomerkleding, veel katoen en wit, omdat dit jaar de zomermaanden eindelijk eens échte zomermaanden zullen zijn. Elke dag is de temperatuur lekker zoel, er staat een licht briesje, en de avonden zijn heerlijk. Lekker lang licht, niet te warm, en ideaal om tot in de late uurtjes lekker buiten te zijn. Duim je mee ?

9. Bergen of strand?
Bergen in de winter en strand in de zomer.

10. Heb je een wens gehad die ooit is uitgekomen?
Ja, ik heb meerdere wensen die uitgekomen zijn. En daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

11. Wat als je naar een onbewoond eiland moet en je mag maar 3 dingen meenemen, wat zou dat zijn?
Mijn bril, mijn gezin, en een boot (zodat ik gauw weer naar de bewoonde wereld kan, als ik het zat ben).

De bloggers die ik genomineerd heb voor deze Sunshine Blogger award 

Allereerst : ik vind het lastig om “maar” 11 bloggers uit te kiezen. Ik ben van mening dat elke blog, hoe klein of groot, inspirerend is op zijn eigen manier. Voel je daarom vrij om deze Award over te nemen, al heb ik je niet genoemd.

Mijn genomineerden zijn :

 1. Melanie – My Journey
 2. Alle Eieren In Het Nest
 3. Genieten in stijl
 4. Estéfan
 5. Thuisbijmij
 6. Minimalist Dutchie
 7. Karinsblog
 8. Vinyl & Coffee
 9. Lamoois
 10. Ann Ages Gracefully
 11. Darina Nykl

En de vragen voor jullie zijn: 

 1. Met wie zou jij een dagje willen ruilen ?
 2. Wat is je favoriete snack?
 3. Wat zou je doen als je de staatsloterij won?
 4. Wat is je favoriete quote ?
 5. Wat zijn je blogdoelen voor 2018 ?
 6. Waar heb jij echt een hekel aan?
 7. Wat als je naar een onbewoond eiland moet en je mag maar 3 dingen meenemen, wat zou dat zijn?
 8. Noem drie landen op waar je graag nog naartoe zou willen reizen.
 9. Hoe kom je toch aan content als je lastig aan ideeën komt ?
 10. Wat doe jij om écht te ontspannen ?
 11. Wie is jouw voorbeeld (al dan niet op bloggebied) ?

Nogmaals bedankt Stéphanie dat je mij genomineerd hebt voor de Sunshine Blogger award. Ik vond het leuk om de vragen in te vullen. Ik hoop dat de bloggers die ik genomineerd heb, dat ook zo leuk vinden! Laat zeker even een berichtje achter als je de tag ingevuld hebt. Ik ben benieuwd naar je antwoorden !

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

4 gedachten over “Genomineerd voor de Sunshine Blogger Award

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.