Mijn doelen voor de maand februari 2018

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. Vanaf nu wil ik dat anders aan gaan pakken en mezelf maandelijks een aantal doelen stellen. Want het is wetenschappelijk aangetoond : het stellen van doelen leidt tot betere resultaten; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik de volgende dingen gaan doen :

Niet meer klagen

Zoals je  hier al kon lezen ligt mijn focus deze maand op niet (of nou ja, in ieder geval minder) klagen. Ik ben dus al begonnen met deze challenge en zoals te verwachten was heb ik al een aantal keren (soms meerdere keren op een dag) mijn armband naar de andere pols moeten verplaatsen. Op het moment van schrijven heb ik mijn armband al 3 dagen om dezelfde pols om. Ik heb de afgelopen dagen al een paar keer snibbige opmerkingen ingeslikt, en ben al een paar keer weggelopen toen er hard geroddeld werd; je zou dus kunnen zeggen dat ik me al aardig bewust begin te worden van mijn klaaggedrag ! Wat ik nu al wel merk, is dat ik me vrijer, lichter, en wat luchthartiger van binnen voel. Toeval ? Of toch al een resultaat van deze challenge ? Ik ben benieuwd !

Foto’s 2015-2017 ordenen (punt van januari 2018)

Tja, dit blijft een dingetje. Ik maak heel veel foto’s, schiet er vaak tientallen tegelijk om er dan 1 van te gebruiken, en heb een hopeloze achterstand in het maken van fotoboeken van Little Miss C. Afgelopen jaar heb ik mijn achterstand aardig ingelopen, maar ik moet nog 3 jaargangen maken om helemaal bij te zijn. Ik ga dit projectje aanpakken in kleine stapjes; allereerst wil ik mijn foto’s van 2015, 2016, en 2017 geordend hebben. Dat is dan ook het doel voor deze maand.

Cadeau Mr C regelen (punt van januari 2018)

In maart bereikt Mr C de respectabele leeftijd van 50 jaar, en hoewel wij normaal gesproken niet zoveel aan verjaardagen doen, willen wij deze mijlpaal niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op zijn verjaardag zelf gaan we uit eten met de familie, en uiteraard wil ik hem namens Little Miss C en mijzelf een memorabel cadeau geven. Hoewel Mr C geen cadeauwensen heeft en het normaal gesproken heel moeilijk is voor hem een cadeau te verzinnen (die man heeft alles al, in veelvoud) heb ik toch iets leuks weten te verzinnen. Nu alleen nog precies uit vogelen hoe en waar ik dat kan regelen.

Eind van deze maand zal ik laten weten of ik deze doelen af heb gevinkt !

Wat wil jij deze maand nog graag doen ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

5 gedachten over “Mijn doelen voor de maand februari 2018

    1. Ja vind ik ook. Vaak worden het dan praktische cadeaus he? Voor vrouwen is het zoveel makkelijker. Begin maart onthul ik wat het geworden is (Mr C leest mee namelijk!). Enne, wat een grote zoon heb je al dan!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.