Mijn doelen voor de maand januari 2018

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. Vanaf nu wil ik dat anders aan gaan pakken en mezelf maandelijks een aantal doelen stellen. Want het is wetenschappelijk aangetoond : het stellen van doelen leidt tot betere resultaten; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik de volgende dingen gaan doen :

Spaarpot

Net als vorig jaar wil ik de 52 weken Spaar Challenge weer aangaan (als je benieuwd bent wat dat precies inhoudt : hier vind je meer informatie). In 2017 heb ik de € 1.378,- besteed aan mijn reis naar IJsland, ook dit jaar wil ik het besteden aan een leuke trip. Vage ideeën over de bestemming zijn er al, zin om te sparen ook, maar nu nog een leuke spaarpot kopen. Eentje die ik tussentijds niet open kan maken 😉

Foto’s 2015-2017 ordenen 

Tja, dit blijft een dingetje. Ik maak heel veel foto’s, schiet er vaak tientallen tegelijk om er dan 1 van te gebruiken, en heb een hopeloze achterstand in het maken van fotoboeken van Little Miss C. Afgelopen jaar heb ik mijn achterstand aardig ingelopen, maar ik moet nog 3 jaargangen maken om helemaal bij te zijn. Ik ga dit projectje aanpakken in kleine stapjes; allereerst wil ik mijn foto’s van 2015, 2016, en 2017 geordend hebben. Dat is dan ook het doel voor deze maand.

Cadeau Mr C regelen

In maart bereikt Mr C de respectabele leeftijd van 50 jaar, en hoewel wij normaal gesproken niet zoveel aan verjaardagen doen, willen wij deze mijlpaal niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op zijn verjaardag zelf gaan we uit eten met de familie, en uiteraard wil ik hem namens Little Miss C en mijzelf een memorabel cadeau geven. Hoewel Mr C geen cadeauwensen heeft en het normaal gesproken heel moeilijk is voor hem een cadeau te verzinnen (die man heeft alles al, in veelvoud) heb ik toch iets leuks weten te verzinnen. Nu alleen nog precies uit vogelen hoe en waar ik dat kan regelen.

Eind van deze maand zal ik laten weten of ik deze doelen af heb gevinkt !

Wat wil jij deze maand nog graag doen ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

5 gedachten over “Mijn doelen voor de maand januari 2018

    1. Dat is bij mij een ongoing dingetje … hahaha. Opruimen geeft een heerlijk gevoel, maar dan ga ik weer naar de Action en dan vul ik het weer aan …. De balans is bij mij nog een beetje zoek, zullen we maar zeggen 😉

      Geliked door 1 persoon

    1. Ja, eens hoor, dat red ik ook niet altijd. Vandaar dat ik de bingo variant doe en kijk wat ik over houd. Met vakantiegeld of bij een onverwachte meevaller stort ik dan meer. Maar er zijn ook weken dat ik niet verder kom dan een paar euries !

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.