11-11 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. De afgelopen maand werd ik gelukkig van :

de modder op het kleed van uw naaste is geen zeep voor uw eigen kleed ♥ met z’n 3-tjes naar Bobbejaanland ♥ KreaDoe ♥ naar Oerrrr ♥ karatekid ♥ #endofsummerswap ♥ #veelgoedadventswap ♥ lekker freubelen ♥ pannekoek met appel kaneel en rozijnen ♥ de luxe van een hobbykamer ♥ volgers van mijn blog ♥ running therapy ♥ los latinos ♥ Date Night ♥ Van Oers Marathon ♥ LEX ♥ over 31 dagen naar Ijsland ♥ 58.29 ♥ pasta pesto ♥ 10 ♥ No Guts No Glory ♥ spontane lunchdate ♥ fiocchi alle pere e tartufo ♥ stickers ♥ La Prairie Skin Caviar Luxe Cream ♥ dinner made by Little Miss C ♥ bezinning ♥ broodje geitenkaas ♥ Misfit ♥ zwart-wit-goud ♥ kerstshow Global Garden ♥ Realistic Flame kaarsen ♥ knutselinspiratie opdoen ♥ #liefde ♥ Finse Baan ♥ nog 90 dagen voordat we op wintersport gaan ! ♥ Kingsman ♥ soep

Waar werd jij gelukkig van afgelopen maand ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress,  Bloglovin of Instagram

7 thoughts on “11-11 : dingen waar ik blij van word

  1. Koken met de mama, eerste blog ervaringen, vele vele vele geurkaarsen maken me ook intens blij. Eigenlijk alles van lekkere geuren. Net zoals de geur van vers brood smorgens en spek met eitjes dus uiteraard word ik blij van zondagen samen ontbijten met het ongeregeld zooitje dat ik mijn gezin noem 🤗

  2. Dit is misschien wel een goeie om eens te doen.. even stilstaan bij de kleine dingen.
    Wat mij dit weekend vooral blij maakte was jouw kaartje.. maar daar schrijf ik nog een klein artikel over.
    Jouw timing was geniaal! Dank je wel sweety! <3

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.