Heb ik mijn doelen van september 2017 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doelen voor september 2017 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik dus weer even terug op mijn doelen :

Meer quality time met mezelf

Gelukt ! Hoewel ik deze maand geen spectaculaire dingen heb gedaan, of uitstapjes heb gemaakt, heb ik toch het gevoel dat ik genoeg tijd aan mezelf besteed heb. Sowieso gaat het me de laatste maanden, sinds ik dit punt op mijn maandelijkse doelen heb staan, steeds beter af om even lekker niks te doen, of zomaar een uurtje vrij te maken voor mezelf. Zo “mag” ik van mezelf op zondag geen grote huishoudelijke dingen meer doen, en komt het steeds vaker voor dat ik de hele dag lekker aan het freubelen ben. Ik heb daarom besloten dit punt van mijn maandelijkse doelen af te halen. Hoewel het een punt van aandacht zal blijven; ik heb nu eenmaal de neiging om mezelf voorbij te lopen, heb ik er alle vertrouwen in dat ik inmiddels een nieuwe gewoonte heb gecreëerd.

Meer structuur

Het blijft passen en meten hoor, op werkdagen, om alles in goede banen te leiden, maar de afgelopen maand is het gelukt om Little Miss C op tijd op bed te krijgen, en zelf ook nog wat aan mijn avonden te hebben. Het is een hele strakke planning, waarin er niets mis mag gaan qua werk (bijvoorbeeld op het laatste moment nog een spoedklus, waardoor ik later dan 17.00 uur afsluit), en ik echt direct na thuiskomst door moet knallen met huiswerk nakijken/eten koken/Little Miss C naar bed doen, maar het is haalbaar. En zo de moeite waard !

Heb ik mijn doelen van de maand september 2017 gehaald ?

Ja ! En deze beide punten, die me in mijn optiek zeker ook gelukkiger maken (iets met rust, reinheid, regelmaat enzo ?!), blijf ik ook de komende maand(-en) hoog op mijn agenda houden !

Óp naar de komende maand, waarin ik ook mezelf ook weer een aantal nieuwe doelen stel. Maar daarover zondag meer !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress of Bloglovin !

2 gedachten over “Heb ik mijn doelen van september 2017 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.