Heb ik mijn doelen van augustus 2017 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doelen voor augustus 2017 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik dus weer even terug op mijn doelen :

Meer quality time met mezelf

Check ! Dit punt is deze maand meer dan gelukt. Toen Mr C in het buitenland zat, en Little Miss C op de opvang, heb ik een hele dag de tijd aan mezelf gehad. Ik heb de ochtend lekker gekeuveld in huis, heb daarna 10k hardgelopen, en ben ’s middags met boekjes en wat lekkers in mijn bed gaan chillen. Dat was lang geleden ! Verder heb ik nog een zaterdag een paar uurtjes in m’n up gewinkeld en geluncht. De aanleiding was minder (degene met wie ik zou gaan was ziek), maar ik heb er het beste van gemaakt en heb ervan genoten. Verder heb ik de afgelopen maand geregeld een uurtje gehandletterd, geknutseld, en gehaakt (zie hieronder).

Creatieve WIP’s (Work In Progress-werkjes) afwerken

Check ! Het is me gelukt om al mijn onder handen zijnde werkjes af te werken. En het was niet alleen heerlijk om dat te moeten, het was ook genieten om al die losse eindjes weg te werken (letterlijk en figuurlijk).

Minder ge-maar-goeds

Check ! Het is me gelukt deze maand meer mijn kwetsbaarheid te tonen ook, en ik moet je zeggen : het doet me goed.

Afmelden nieuwsbrieven

Check ! Het is even wennen, zo weinig e-mail dat ik nu ontvang, maar het geeft wel enorm veel rust om die onnodige nieuwsbrieven, die ik toch niet las, niet meer binnen te krijgen. Er is er nog geen één die ik gemist heb …

Heb ik mijn doelen van de maand augustus 2017 gehaald ?

JA ! En wat een lekker gevoel is dat toch, om de afspraken die je met jezelf maakt ook daadwerkelijk na te komen.

Óp naar de komende maand, waarin ik ook mezelf ook weer een aantal nieuwe doelen stel. Maar daarover zondag meer !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ?

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress of Bloglovin !

Een gedachte over “Heb ik mijn doelen van augustus 2017 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.