Keep on Running tag

Vandaag heb ik een leuke tag, namelijk de “Keep on Running tag”! Een tag die gaat over mijn favoriete sportieve bezigheid : hardlopen. Ben je benieuwd naar mijn hardlooproutine, of wil je wel weten van welke wedstrijd ik droom ? Lees dan verder.

Wat zijn je favoriete hardloopschoenen ?
Dat zijn de Brooks Adrenaline GTS. Ik heb toen ik begon met hardlopen een digitale loopanalyse laten maken, en daar kwam uit dat deze schoen het beste bij mij paste. Ik weet nog dat ik danig teleurgesteld was omdat het nou niet bepaald de mooiste schoen is, maar hij zit heerlijk, en dat is uiteindelijk het belangrijkste. Ik heb 2 paar hardloopschoenen die ik om-en-om draag.


Wanneer loop je hard ?

Aan het begin van de week plan ik mijn trainingsmomenten in aan de hand van de gezinsagenda. Ik probeer minimaal twee keer in de week te trainen. Meestal ga ik dinsdagavond, na het werk, en zondag overdag.

Wat neem je in ieder geval mee als je gaat hardlopen ?
Mijn iPhone + Bose SoundSport oordopjes, zodat ik muziek kan luisteren tijdens het rennen.

2013

Welke run was het mooiste?
Dit vind ik een heel erg lastige vraag, omdat ik aan elke run wel een speciale herinnering heb. Maar als ik dan echt moet kiezen dan kies ik voor de Marikenloop2013, de run waar het allemaal mee begonnen is.

Welke hardloopwedstrijd staat op jouw verlanglijstje?
Ik zou heel graag mee willen doen aan een Disney run, al is het alleen al om de geweldige herinneringsmedailles …

Wat doe je als je de weg kwijt raakt?
Rustig blijven, en wachten op een voorbijganger om de weg te vragen.

Wat is je grootste afstand die je gerend hebt ?
De langste afstand die ik gerend heb was 72 minuten, ik heb geen idee hoeveel km. dat is geweest, maar laten we het houden op ruim 10 kilometer.

Alleen lopen of samen?
In beginsel alleen. Ik vind hardlopen een heerlijke manier om te ontspannen; het is echt een moment voor mezelf dat ik koester. Wel vind ik het erg leuk om aan wedstrijden mee te doen. Niet alleen vanwege de gezelligheid, maar ik ben ook best competitief ingesteld, dus in dat verband vind ik samen rennen weer heel erg fijn.

run

Hoe ben je aan de wandel?
Deze vraag snap ik niet.

Knooppunten of routes?
Routes. Bij een trainingsronde vind ik het wel fijn om te weten waar ik aan toe ben.

Moet je elkaar telkens groeten?
Ikzelf groet iedereen die ik tegenkom tijdens een run. Soms met een montere “goedendag”, soms met een verstarde glimlach, afhankelijk van mijn welzijn op het moment van de run 😉

Dit was dan de “Keep on Running tag”. Wat vonden jullie ervan ? Als je hem ook wilt overnemen dan mag dat ! Laat het me weten dan neem ik ook een kijkje op jouw blog.

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via WordPress of Bloglovin !

2 gedachten over “Keep on Running tag

  1. Ik had afgelopen zondag een of andere drol van een fietser die me aanstaarde, ik zei vrolijk hoi, hij zei niks terug. Sukkel.

    Geef mij maar de hardlopers die over het algemeen wel vrolijk gedag zeggen 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.