Labello Lip Butter Vanilla & Macadamia

Op dagen dat ik geen lipstick op heb, verzorg ik mijn lippen altijd met een lippenbalsem. Laatst kocht ik hiervoor de Labello Lip Butter Vanilla & Macadamia, en vandaag vertel ik je wat ik van dit product vind.

Dit is wat Labello zelf zegt over de Lip Butter Vanilla & Macadamia :

Wil je mooie en zachte lippen? Probeer de Labello® LIP BUTTER VANILLE & MACADAMIA. De Lip Butter komt in een handig mee te nemen blikje en biedt langdurige verzorging. De formule verrijkt met Sheaboter, Amandel Olie, Hydra IQ en Vanilla & Macadamia aroma smelt op je lippen, maakt deze soepel en geeft ze een zachte glans. Resultaat: Mooie en onweerstaanbare lippen de hele dag lang.

Dit zit er in qua ingrediënten :
IMG_1393

Dan de verpakking en de geur :

Het blikje is schattig klein, ziet er verzorgd uit en doet me direct erg denken aan een blikje Nivea creme. Pas later zie ik dat Labello net als Nivea van producent Beiersdorf is, dus waarschijnlijk is mijn associatie niet geheel toevallig.
Het blikje is lastig open te maken. Ik moet mijn nagel echt tussen deksel en potje zetten en dan behoorlijk wat kracht zetten om de deksel los te krijgen. Ook na meermaals gebruik blijft dit het geval.
De geur die van de Lip Butter komt is echt de geur van vanille en macadamia : hij is warm en intens, en doet me denken aan winterse geurkaarsen.

IMG_1394

En dan het belangrijkste, de werking :

De Lip Butter die in het potje zit lijkt wit maar is in werkelijkheid kleurloos. De crème is  rijk en vol, en hij laat zich ook makkelijk uitsmeren. Helaas versmelt de Lip Butter niet; hij blijft als een dikke vette plak op mijn lippen liggen.
Omdat de Lip Butter zo vet is, besluit ik ‘m dan maar te gebruiken om mijn nagelriemen in te vetten. Ook daar heb ik hetzelfde resultaat : de crème trekt niet in, blijft als een dikke laag op mijn huid liggen en plakt.

Mijn mening luidt :

Labello Lip Butter Vanilla & Macadamia is me helaas flink tegengevallen. Bij een lippenbalsem heb ik eigenlijk twee basiseisen : hij moet mijn lippen wat extra verzorging geven, en tevens mag ‘ ie absoluut niet plakken. Helaas kan de  Labello Lip Butter Vanilla & Macadamia beide eisen niet inwilligen.

Ik kocht dit blikje Labello Lip Butter Vanilla & Macadamia (19 ml.) voor € 1,79 bij de Op=Op Voordeelshop.

 

Een gedachte over “Labello Lip Butter Vanilla & Macadamia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.