Mijn doelen voor de maand maart 2017

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. Vanaf nu wil ik dat anders aan gaan pakken en mezelf maandelijks een aantal doelen stellen. Want het is wetenschappelijk aangetoond : het stellen van doelen leidt tot betere resultaten; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik de volgende dingen gaan doen :

Meer niksen

Mijn doel voor de komende maand is wat meer tijd aan niksen te gaan besteden. Ik merk aan mezelf dat ik de laatste tijd erg onrustig word als ik niets doe. Ik ben eigenlijk altijd wel bezig, er ligt ook altijd wel ergens wat te doen, en als ik eens niks doe, dan kies ik daar bewust voor. Een avondje niks doen lukt me dan ook nog wel, maar een vrije dag, thuis, een beetje aanlummelen, dat lukt me niet. Ik heb dan erg de neiging om toch maar even op te ruimen, of toch maar even een of ander klusje te doen. En dat is niet goed. Ik wil deze maand eens bewust wat dingen níet doen. Even de was de was laten, of even niet stofzuigen terwijl er wel kruimels liggen. Even wat ont-moeten, dat is voor mijn gevoel even hard nodig !

Spullen verkopen op Marktplaats

Ik heb behoorlijk wat mooie items die ik niet meer gebruik. In het kader van mijn goede voornemens (meer recyclen, meer sparen) wil ik deze artikelen op Marktplaats zetten. Zo maak ik niet alleen iemand anders blij met mooie artikelen voor een leuk prijsje, maar ook mezelf met een extra centje. Plus : het ruimt weer een beetje op.

Eind van deze maand zal ik laten weten of ik deze doelen af heb gevinkt !

Wat wil jij deze maand nog graag doen ?

Wist je trouwens dat ik ook via Bloglovin te volgen ben ?

Een gedachte over “Mijn doelen voor de maand maart 2017

  1. Wat zijn mijn plannen voor maart.. Mijn blog bijvijlen nadat ik een nuttig boekje heb gelezen. Tot rust komen na een hardnekkige griep/verkoudheid. Opruimen en plannen maken voor het inrichten van de tuin. Heerlijk!
    Succes met meer niksen. Dat is zo fijn! Mooie zondag ☉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.