Heb ik mijn doelen van februari 2017 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doelen voor februari 2017 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik dus weer even terug op mijn doelen :

Col haken

Yes, het is me gelukt ! Ik heb de col gemaakt, moest ‘m nogmaals uithalen van dochterlief, maar nu is hij naar haar zin, en hij is op tijd afgekomen zodat ‘ie mee kan op wintersport.

Franse taal ophalen

Ik heb een Franse taalapp op mijn iPhone geïnstalleerd, heb wat gebladerd in de Franse Elle, en ben begonnen aan “Lettres à Anne”, maar ik merk dat het niet zo eenvoudig is om op eigen houtje de taal weer op te halen. Daarom ben ik van plan om in september groepslessen te gaan volgen bij de plaatselijke volksuniversiteit.

Begin maken met wegwerken achterstand in fotoboeken

Ik “moest” deze maand het communieboek van Dochter afmaken, en tevens de tot nu toe genomen foto’s van dit schooljaar inplakken. Beide heb ik gedaan !

Verdiepen in de politiek

Nou, aan dit punt heb ik de meeste tijd en aandacht besteed. Ik heb alle partijprogramma’s gelezen, heb de Stemmentrekker en de Stemwijzer ingevuld, en hoewel ik er nog niet helemaal uit ben, heb ik wel een grote schifting aangebracht en twijfel ik momenteel tussen twee partijen. Ik zal dit jaar sowieso een gefundeerde stem uit gaan brengen.

Heb ik mijn doelen van de maand februari 2017 gehaald ?

Goed en dan nu de eindconclusie: heb ik mijn doelen van de maand februari 2017 gehaald ? Nou, dat is duidelijk lijkt me : ook deze maand heb ik mijn gestelde doelen behaald. Óp naar de komende maand, waarin ik ook mezelf ook weer een aantal doelen stel. Maar daarover zondag meer !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ?

Wist je trouwens dat ik ook via Bloglovin te volgen ben ?

4 gedachten over “Heb ik mijn doelen van februari 2017 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

  1. Knap gedaan hoor! Fijn als het werkt om doelen te stellen en ze ook te behalen, ik moet dat misschien ook maar eens proberen…

    Like

  2. Goed bezig! Tip voor dat Frans: bestel Franstalige kinderboeken. Begin simpel, bouw uit naar steeds wat moeilijker. Hardop lezen. Krabbel in de kantlijn de woorden die je niet weet. Onthoud je ze beter. En kijk zo nu en dan TV5 of andere Franstalige zenders. Tijfdchriften zijn ook leuk. Gewoon een blad in je rigen interesse en lezen maar. Succes ❤

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.