12-12 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. De afgelopen maand werd ik gelukkig van :

♥ zelf soep maken ♥ weekendje weg in Scheveningen ♥ chocolade pepernoten ♥ Sinterklaas ♥ kokkerellen met dochter ♥ Zevenheuvelennacht ♥ haken ♥ kaasfondue ♥ lekker rommelen in huis ♥ nieuwe zondagroutine ♥ tuinieren ♥ stoppen met vioolles ♥ senz storm umbrella ♥ The Crown ♥ Judas ♥ reacties op mijn blog ♥ De Vier Jaargetijden ♥ besparen ♥ 10 kilometer aantikken (en daarmee ruim 800 kcal verbranden …) ♥ dat ik een gezond lichaam heb ♥ PARIS ♥ hartsverandering ♥ kerstlichtjes ♥ potjes pesten ♥ Chanel WOC ♥ mijn kunstzinnige dochter ♥ creativiteit  ♥ golfles ♥ LEMAX-dorpje ♥ Dopper ♥   une verre vin rouge moyenne ♥ volgers van mijn blog ♥ dingen doen die ik stiekem “eng” vind ♥ alleen op reis ♥ financiële zelfstandigheid ♥ dat ik mezelf zo’n leuk gezelschap vind ♥ Sudoku ♥ ontbijten met Franse kaasjes en toast

Waar werd jij gelukkig van afgelopen maand ?

2 gedachten over “12-12 : dingen waar ik blij van word

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.