Mijn random favorieten van dit moment

De titel zegt het al, vandaag ga ik 5 random favorieten met jullie delen. Het gaat hier om dingen waar ik geen volledig artikel aan zou wijden, maar die ik toch heel fijn vind. Zelf vind ik het ook altijd erg leuk om de favoriete producten van andere bloggers te zien, zodat ik zelf misschien ook wat nieuwe items ontdek. Dus, ben je benieuwd naar mijn vijf random favorieten van het moment? Lees dan snel verder!

Adidas Superstar
adidas
Ik loop standaard op pumps. Op het werk, thuis, tijdens een shopsessie, het maakt niet uit, hakken zijn het voor mij. Nou wil het geval dat ik op werkdagen vanaf mijn parkeerplaats een minuut of vijf moet lopen. Over kinderkopjes. En tja, dat is vrij funest voor mijn hakken. Al tijden pas ik mijn schoenkeuze hierop aan; ik ga met blokhakken naar het werk, waar ik liever misschien een wat fijnere schoen aangedaan zou hebben. Tot ik me bedacht dat ik tijdens deze loopjes ook sneakers aan zou kunnen doen. En dat ik mijn mooie naaldhakken in mijn tas mee zou kunnen nemen. Dus ik kocht deze super hippe Adidas en die heb ik nu ook aan tijdens het autorijden. En tijdens het werk loop ik weer op mijn fraaie pumps. Waarom heb ik dat niet eerder bedacht ?!

Mooie luchten
lucht
De laatste tijd zie ik zulke mooie luchten als ik ’s ochtends naar mijn werk rijd, en ’s avonds ook weer op de terugreis. Ze zijn echt prachtig, en ik geniet er volop van. Het liefst zou ik mijn auto even aan de kant zetten, en er uitgebreid naar kijken, maar helaas, daar heb ik dan weer geen tijd voor over. Vaak hoop ik dat de stoplichten op rood springen, maar je snapt, als je dat wilt, dan doen ze dat juist niet. Raar is dat eigenlijk … Maar hoe dan ook, de luchten in mijn auto naar/van mijn werk zijn supermooi, en hoewel deze foto de lucht geen eer aan doet, geeft dit wel een idee van de lucht van afgelopen maandagavond.

Niet snoozen
snooze
Ik ben geen ochtendmens, nooit geweest, en ik zal het ook nooit worden. Waar ik ’s avonds niet mijn bed in te krijgen ben, kom ik er ’s ochtends niet uit, en snoozen is al jaaaaren mijn meest uitgebreide ochtendactiviteit. Tot ik me een tijd geleden bedacht om eens niet meer te snoozen. Om direct mijn bed uit te gaan als mijn wekker ging. En ik kan je vertellen, dat bevalt me prima ! Ik voel me niet alleen fitter, ook geeft het me een heel trots gevoel om de verleiding om te blijven liggen, te weerstaan.

Dyson V6 Trigger+
dyson
Een dag niet ge-Dysont is een dag niet geleefd voor mij. Te pas en te onpas pak ik deze handstofzuiger, om even snel wat kruimels, zand, stof en andere rommel op te zuigen. Dit toestel is niet goedkoop, maar is zijn prijs dubbel en dwars waard; het is een echte aanwinst in ons huishouden. Tot zover Miep Kraak 🙂

Staafmixer Braun
b
En nu we toch in de huishoud-modus staan, nog even mijn laatste en meest recente aanwinst, die direct een favoriet geworden is. En dat is mijn Braun Multiquick met roestvrijstalen antispat staafmixervoet. Hij is zeer gebruiksvriendelijk, makkelijk in gebruik, met 1 hand te bedienen, en ook dit item is een echte aanwinst in ons huishouden.

En dit waren mijn random favorieten van dit moment.  Heb jij onlangs nog nieuwe favoriete items ontdekt, of misschien heb je wel een duidelijke favoriet van het afgelopen jaar ? Laat het achter bij de comments ! Ik ben super benieuwd naar jullie toppers !

13 gedachten over “Mijn random favorieten van dit moment

  1. Niet snoozen. Ben het met je eens, het helpt echt. Het kost wat moeite om je teen uit bed te steken maar je bent wel gelijk wakker. Mooie luchten vind ik ook prachtig. Kan ik echt van genieten.

    Like

  2. Niet snoozen is het beste! Haha 🙂 Ik kan er soms ook wat van hoor. Maar als je meteen opstaat voel je je inderdaad energieker. En die mooie luchten. Ik ben er ook zo gek van! 😀 Jammer dat het op vijf minuten altijd weer weg is maar ik ben zo blij als ik er een gezien heb!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.