Review LE GEL COAT van CHANEL

Onlangs kocht ik de LE GEL COAT, die er volgens CHANEL niet alleen voor zorgt dat hun nagellak langer houdt, maar ook dat de lak onberispelijk gaat glanzen. Ben je benieuwd of dit ook echt zo is ? Lees dan snel verder !

Je zult mij niet zo vaak aantreffen zonder nagellak op mijn nagels. Je handen zijn je visitekaartje zeggen ze wel eens, en een kleurtje op je nagels maakt het allemaal net wat verzorgder, vind ik. Dat geldt overigens ook voor mijn voeten.

Mijn nagellak-routine is al jaren hetzelfde : ik reinig mijn nagels, breng een laagje basecoat aan, daarna 2 dunne laagjes nagellak, en dan een topcoat. Uiteraard laat ik tussen het aanbrengen van de verschillende laagjes mijn nagels telkens goed drogen.

6

Sinds een tijdje ben ik een vaste gebruiker van LE VERNIS nr. 528 (ROUGE PUISSANT). Een prachtige rode kleur, die meestal een dag of 2 à 3 houdt voordat ‘ie gaat chippen. Nou is nagels lakken het werk niet, maar ik zou er toch wel blij mee zijn als de lak wat langer bleef zitten. Daarom ben ik reuze benieuwd naar de werking van LE GEL COAT.

2

Ik verzorg mijn nagels zoals gebruikelijk, en laat mijn LE VERNIS drogen, en breng vervolgens een royale laag LE GEL COAT AAN. De nagellak krijgt direct een volle glans-effect, erg mooi. Maar het belangrijkste vind ik eigenlijk hoe de lak zich houdt. Zal deze langer dan normaal blijven zitten ?

De dagen erna doe ik precies wat ik normaal doe, en de lak houdt zich prima. Waar normaal gesproken mijn nagellak al na een dag of 2, 3 gaat bladderen, houdt ‘ie zich nu super. Ook houdt de lak zich goed qua glans, hij wordt absoluut niet dof.

3

Uiteindelijk bleef de lak bij mij 6 dagen zitten zonder te chippen. Dat is toch zo’n 2x zo lang als normaal ! Je zult begrijpen, LE GEL COAT van CHANEL is voortaan een vast item in mijn nagelverzorging.

LE GEL COAT van CHANEL (13 ml.) kost € 25,- en is te koop bij alle Chanel verkooppunten (zoals de Bijenkorf, ICI Paris XL, en Douglas)

Oh, trouwens, mocht je benieuwd zijn hoe deze lak zich nu laat verwijderen … dat gaat nog steeds gemakkelijk. Mijn ervaring met gel nagellakken is dat het zo boenen is, om de lak verwijderd te krijgen. Dat is hier niet het geval. Het gaat wel iets lastiger dan normaal, ik heb iets meer remover nodig, maar dat is het, in mijn optiek, zeker meer dan waard.

6 gedachten over “Review LE GEL COAT van CHANEL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.