Mijn mening over de Geurkaarsen deluxe van de Action

Geurkaarsen, ik ben er gek op. Een mooie brandende kaars vind ik gezellig staan, en ik kan zeggen dat ik elke dag wel een of meerdere kaarsen aan heb. En als ze dan ook nog eens lekker ruiken, dan kan ik daar helemaal happy van worden !

img_0252

Onlangs liep ik bij de Action en zag ik deze geurkaarsen deluxe met houten deksel. Er waren 2 varianten, een zwarte en een witte. Ik vond ze er prachtig uitzien en besloot ze allebei mee te nemen. Ze kostten immers maar € 2,35 per stuk, dus ik kon er geen buil aan vallen 🙂

img_0251

De zwarte kaars heeft een wit met zwart etiket met daarop de tekst “it is time for a fresh start“. De geur wordt omschreven als “the fragrance of freshness“. En dat klopt, er komt een frisse, zachte geur van de kaars af.
De kaars geeft niet heel erg veel geur af, en ik denk dat je deze het beste kunt aansteken in een kleinere ruimte. Voor een sterkere geursensatie kun je er natuurlijk ook meerdere tegelijk aansteken; zeker voor deze prijs !

img_0250

De witte kaars heeft een zwart met wit etiket met daarop de tekst “make today amazing“. De geur wordt omschreven als “the fragrance of joy“. Ik vind de geur inderdaad plezierig ruiken : heerlijk en fris; een beetje citrusachtig. Ook deze kaars geeft niet heel erg veel geur af. Mocht je je overigens aan het etiket storen, deze laat zich makkelijk verwijderen.

img_0253 img_0254

Beide kaarsen branden niet perfect naar beneden op, want door een te dunne lont branden ze in een kuiltje op. Dat vind ik altijd zo zonde. Natuurlijk zou je een stuk kaars weer om kunnen smelten tot een nieuwe kaars, maar die moeite bespaar ik me altijd.

Ik ga zeker nog eens langs de Action om een paar van deze glazen te halen ! Ze branden dan misschien niet mooi in, maar ze ruiken prima. Ook vind ik de glazen hartstikke leuk om te hergebruiken. Ik heb inmiddels een witte en een zwarte variant in gebruik als voorraadpotje. Superleuk en handig, met dat dekseltje.

Beide geurkaarsen hebben 28 branduren, kosten € 2,35 per stuk en zijn te koop bij Action.

6 gedachten over “Mijn mening over de Geurkaarsen deluxe van de Action

  1. Ik zag ze ook liggen maar heb ze niet meegenomen, aangezien ik dacht: zal wel niks zijn. Maar de volgende keer doe ik er toch even twee in mijn mandje. Het mogen dan niet de beste geurkaarsen ooit zijn, voor dat geld heb je wel een gezellig vlammetje branden.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.