7-7 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. De afgelopen maand werd ik gelukkig van :

♥ Aperol Spritz ♥ een onverwacht 2e seizoen van 30 degrees in February ♥ op de fiets naar de WD ♥ plannen om naar Parijs te gaan ♥ volgers van mijn blog ♥ 8 uur structuur ♥ eindelijk het niveau om etudes te mogen studeren ♥ fotoboekachterstanden wegwerken ♥ Celestial Seasonings Black Cherry Berry ♥ zomerkermis ♥ uitgebreid in bad ♥ sporadische dagen dat ik geen last van hooikoorts had ♥ ontspullen ♥ kwakende kikkers ♥ aardbeitjes in de zon ♥ logeerpartijtjes ♥ dorito’s ♥ +zoute popcorn ♥ +M&M’s ♥ energie ♥ goed voor mezelf zorgen ♥ een warme douche ♥ reacties op mijn blog ♥ mijn kleine waterratje ♥ Portugese tegeltjes ♥ kindereindfeest ♥ Halve van RDL ♥ zonnebloemen ♥ veldboeket ♥ Izegrim-vrij ♥ midgetgolf ♥ EK2016 ♥ gelakte nagels ♥ bloggen in bed ♥ OITNB ♥ tekenen ♥ vernieuwing ♥ veranderingen

Waar werd jij gelukkig van afgelopen maand ?

3 gedachten over “7-7 : dingen waar ik blij van word

  1. Zalig positie artikel 😊 Ik werd blij van mijn nieuwe website die sinds begin vorige maand draait. En van de sporadische dagen dat het lekker weer was. En toch heb ik ook genoten van de donder en bliksem dagenlang. En van alle dieren die nu onze tuin bezoeken nu het overal zo nat is…. Kan nog wel even doorgaan 🙂 Lieve groet en mooie dag!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.