Uitslag winactie !

Allereerst : wat een toffe reacties heb ik mogen ontvangen naar aanleiding van mijn winactie, dank jullie wel daarvoor ! En een hartelijk welkom aan alle nieuwe volgers die ik heb mogen verwelkomen. Super leuk !

En de winnaar is …

Afgelopen maandag was het tijd om aan de slag te gaan met een random lootjestrekprogramma om de winnares te bepalen, en de gelukkige die daar uit rolde is …

Jolanda van zazazoo.nl , die inmiddels het pakje in goede orde ontvangen heeft.

Maar wat zat er eigenlijk allemaal in de goodie bag ?

Ik weet dat een aantal van jullie erg benieuwd waren naar wat er nou precies in die goodie bag zou zitten, dus bij dezen (een foto van) de inhoud :

  • Glamour Beautyboek voorjaar 2016
  • Nagellak OPI Don’t pretzel my buttons
  • Bvlgari Eau Parfumée au thé bleu – Shampoo en Shower Gel
  • Bvlgari Eau Parfumée au thé bleu – Body Lotion
  • Le volume de Chanel mascara noir (sample)
  • La Prairie cellular radiance concentrate pure gold (sample)
  • Dior capture Totale Multiperfection eyezone fiber patch
  • Dr. van der Hoog outrageous oxygen poeder masker

Houd mijn blog in de gaten !

Omdat ik erg veel plezier beleefd heb aan deze winactie heb ik gauw weer een toffe winactie voor jullie klaarstaan. Houd mijn blog dus in de gaten, of word volger via WordPress of Bloglovin, dan word je automatisch op de hoogte gesteld van mijn nieuwe artikelen.

 

One thought on “Uitslag winactie !

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.