HEMA HAPPY LOVE Shower mousse, is het wat ?

Bij HEMA zag ik een leuke fles douchemousse staan waar ik op slag verliefd op werd. Ik besloot ‘m mee naar huis te nemen en een lekkere warme douche te nemen. Benieuwd of deze mousse een blijvertje is ? Lees dan gauw verder !

IMG_8417

Dit is wat HEMA zelf zegt over dit product :
Verwen jezelf door een douche te nemen met deze rijke douchemousse. Maakt de huid zacht en glad. Spuit een beetje mousse op vochtige handen en schuimen maar.

IMG_8419

De verpakking en de geur :
De fles is knalroze met daarop een groot rood hart en veel witte hartjes. De spuitmond en de dop zijn rood van kleur. Ik ben gek op de combinatie rood-roze, en ook hartjes zijn favoriet voor mij. Ik vind het een erg leuke fles om te zien. Zoals ik al zei : liefde op het eerste gezicht, en het uiterlijk was voor mij ook reden tot aankoop.
De douchemousse heeft een heerlijke bloemige geur. Niet zo’n zware bloemengeur, als je begrijpt wat ik bedoel, maar zo’n licht frisse, niet overheersende geur.

Dit zit er in qua ingrediënten :
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Propane, Butane, Coco-Glucoside, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Oleate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Argania Spinosa Kernel Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid.

IMG_8421

En dan het belangrijkste, de werking :
Een lichte druk op de knop geeft al een flinke dot schuim. Het schuim is rijk, erg stevig en voelt bijna aan als haarmousse.  Na het afdrogen merk ik direct dat mijn huid zacht en glad is, maar helaas ook uitgedroogd. Ik heb echt een “schuurpapierhuidje”.

Mijn mening luidt :
Zoals dat ook in de echte liefde geldt : het innerlijk is uiteindelijk belangrijker dan het uiterlijk. En helaas is deze douchemousse door zijn uitdrogende karakter geen blijvertje voor mij.

De HEMA HAPPY LOVE Shower Mousse (250 ml.) kost € 4,00 en is te koop bij HEMA.

6 gedachten over “HEMA HAPPY LOVE Shower mousse, is het wat ?

  1. Heb deze nog nooit gezien bij de Hema. Wel echt balen dat het je huid uitdroogt. Geen aanrader dus om te kopen! Goed dat ik het weet haha.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.