Beauty … Review Douglas Home Spa Spirit of Asia Handcrème

Ken jij de Douglas Home Spa collectie al ?
Ik was onlangs sinds een lange tijd weer eens bij de Douglas en maakte voor het eerst kennis met deze producten. Ik kan je zeggen dat ik aangenaam verrast was door het uiterlijk, de kleurrijkheid en de geuren en besloot de Douglas Home Spa Spirit of Asia Handcrème aan te schaffen.

Dit is wat Douglas zelf zegt over hun eerste collectie producten voor een persoonlijk spagevoel : 

Fijne ontspanning voor lichaam en geest, heerlijke aromatische essenties die de huid verwennen en u laten ontspannen. Douglas Home Spa biedt u een moment van rust bij u thuis, in uw badkamer, met huidverzorgingsproducten, geuren voor in huis en geurkaarsen. Met vier Home Spa lijnen is er altijd een lijn die bij uw gevoel en emoties past. Voor een persoonlijk ontspanningsmomentje in uw vertrouwde omgeving. De producten van Douglas Home Spa zijn gemaakt van traditionele ingrediënten en zijn parabenenvrij.

IMG_7720

En dit zegt Douglas zelf over de handcrème die ik kocht :
De Goji Berry & Bamboo Milk Hand Cream van de lijn Spirit of Asia van Douglas Home Spa maakt uw huidverzorgingsritueel compleet: heerlijk verzorgde handen. De voedende, Aziatische ingrediënten verzachten en geven een frisse energie. U bent met deze handcrème klaar voor de dag. Handig om mee te nemen.

Hieronder mijn review. 

De verpakking en de geur :
de handcrème zit in een knijptube van 75 ml., een gemakkelijk formaat. De tube ziet er rustig en aantrekkelijk uit, met een mooie kleur groen en een zwarte dop. Bij het openmaken van de knijptube komt de heerlijke geur me al tegemoet en bij het smeren komt ‘ ie helemaal goed vrij. De geur blijft aardig lang hangen; gelukkig vind ik ‘m niet overheersend.

IMG_7719

De werking :
de handcrème is romig en voelt vet aan. Na het insmeren duurt het een tijdje voordat de crème ingetrokken is; het geeft direct na het aanbrengen een beetje een plakkerig effect. Wel voelen mijn handen verzorgd en verzacht aan.

Mijn mening luidt :
het is een fijne handcrème die heerlijk ruikt en mijn handen echt verzorgt en verzacht. Omdat ‘ie niet snel intrekt vind ik ‘m niet geschikt om overdag te gebruiken. Voor mij is het de ideale handcrème om ’s avonds voor het slapen gaan op te doen, en ’s ochtends wakker te worden met zachte handen.

De Goji Berry & Bamboo Milk Hand Cream van de lijn Spirit of Asia van Douglas Home Spa kost € 4,95 en is verkrijgbaar bij Douglas. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.