My Weekly Diary #14/2023.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week was ik behoorlijk verkouden, moest ik alle zeilen bijzetten om mijn job gedaan te krijgen, en vierden wij een “standaard” eerste Paasdag. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

Paracetamol en flink hydrateren, zo kom ik mijn werktijd wel door.

Het zat eraan te komen, met 2 snotterige huisgenoten, … als ik wakker word voel ik me belabberd : kiespijn, spierpijn, watten in mijn hoofd, snotterige neus, bleeehhh. Gelukkig heb ik geen koorts, dus er is geen ontkomen aan, en ik start aan de dag. Om 06:30 uur doe ik mee aan een DGM-lesje Yin Yoga, en daarna vertrek ik naar kantoor waar ik lekker bezig gehouden word. ’s Avonds maak ik wat tijd voor mezelf in de vorm van een uurtje diamond-paint, en kruip ik lekker vroeg onder wol met mijn boek Cafe Morgen*.

Dinsdag.

Na een goede nachtrust voel ik me deze morgen een stuk beter; nog wel snotterig maar de spierpijn is gelukkig een stuk minder. De werkdag kom ik goed door, en na het werk ga ik gezellig winen&dinen buiten de deur.

Woensdag.

De statistieken na een uurtje zwemmen.

Vanwege mijn hoest besluit ik niet te gaan hardlopen, maar in plaats daarvan een uurtje te gaan banen zwemmen. Na afloop haal ik een broodje bij de traiteur, en de rest van de middag doe ik lekker rustig aan met Netflix&Chill. ’s Avonds werk ik nog een uurtje of twee; wat voorwerk doen. Ik heb morgen namelijk een drukke kantoordag gepland staan, en ’s middags wil ik vroeg naar huis. Vrijdag is een verplichte ATV-dag, en volgende week ben ik in London, en daarom wil (moet) ik alles afgehandeld hebben.

Donderdag.

Ik zit de hele ochtend in een virtuele test waarin een ransomeware aanval nagebootst wordt. Superinteressant en leerzaam (en belangrijk natuurlijk) maar dat houdt wel in dat ik mijn normale werk niet gedaan krijg. Als ik op mijn werkplek terug kom, is mijn inbox lekker volgestroomd en omdat ik vandaag echt op tijd weg moet, besluit ik om mezelf wat meer rust te geven dat ik morgen, op mijn verplichte ATV-dag, maar een paar uurtjes ga werken. Ik maak dan ook alleen de urgente klusjes af vandaag, en sluit vervolgens met een redelijk goed gevoel om 15:30 uur mijn laptop af en vertrek naar mijn Sis waarmee ik samen tijdens koopavond een grafmonument voor onze moeder uit ga zoeken.

De keuze is reuze in de wereld van grafmonumenten, maar we slagen erin een mooi eerste ontwerp te maken.

Vrijdag.

Zoals gezegd, ik ben vandaag officieel vrij vanwege Goede Vrijdag, maar ik besluit toch even een paar uurtjes te gaan werken om een en ander in werking te zetten naar aanleiding van de Business Contuinity test, gisteren. Dat “even een paar uurtjes werken” valt in de praktijk vies tegen, ik ben uiteindelijk 6 uur bezig, pfff, ik baal er goed van. De frustatie wil ik eruit rennen tijdens mijn standaard rondje hardlopen, maar omdat ik eigenlijk te laat ga ben ik niet meer lekker uitgekomen met mijn voeding en krijg ik onderweg een enorme hongerklop. Kortom: I’ve had better days.

Deze run heeft er behoorlijk ingehakt … zo traag heb ik in tijden niet gelopen.

Zaterdag.

Een dagje shoppen met Little Miss C in Antwerpen it is vandaag. Ik koop wat stickers en druk- en sluitzakjes met hartjes erop bij Flying Tiger, 2 grote kamerplanten en een potje narcisjes bij een tijdelijke pop-up store, en leren slippers bij Pull&Bear. ‘s Avonds besteed ik wat tijd aan mezelf; ik diamond paint een Paaskaartje en werk wat aan mijn blog.

Ik kocht deze leren slippers (voor €19,99).

Zondag.

En deze eerste Paasdag vieren wij met mijn lieve schoonmoeder. En zoals “altijd” doen wij dat met het gaan naar de Kerkdienst, aansluitend een brunch, een speurtocht in de tuin en het doen van gezelschapsspelletjes. Ik houd ervan.

De tafelschikking.

Komende week ga ik met mijn gezin naar London. Om optimaal te kunnen genieten van deze tijd samen neem ik een weekje pauze van mijn blog. Deze zal duren tot maandag 17.04.2023; op die dag zal er weer een Weekly verschijnen waarin ik je alles vertel wat ik beleefd heb. Graag tot dan !

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

*Dit is een affiliate link. Mocht je het boek ook willen kopen en via deze link bestellen, dan biedt dat mij voordelen. Ik ontvang dan namelijk een klein percentage van jouw aankoop, dat ik kan gebruiken voor de kosten van het onderhoud van mijn site, de aanschaf van producten om te reviewen, etc. Jou kost het echter niets extra’s.

2 gedachten over “My Weekly Diary #14/2023.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.