02.02.2023 : dingen waar ik blij van word.

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ Terug naar Villa Rosa van Nicky Pellegrino ♥ Harry : The Interview ♥ de geur van de kaars Champagne Toast (Bath&BodyWorks) ♥ transformatie roadmap ♥ mijn lieve volgers ♥ dat ik zo snel hersteld ben van de griep ♥ hardlopen ♥ Reserve ♥ intrinsieke motivatie ♥ Sh-Boom ♥ de acht bergen ♥ me-time ♥ mijn nieuwe lange zwarte vest ♥ dat ik mijn ogen heb laten laseren ♥ Panda Tea ♥ Spup Nielson ♥ uurtje zwemmen ♥ diamond-painten ♥ urenlange schuimbadsessies ♥ laat-maar-los ♥ over een paar weken naar Ischgl ♥ verse tonijnsalade van het Vishuys ♥ MAFS ♥ zwaluw broche ♥ dat ik momenteel zo goed slaap ♥ Hemels ♥ dat het al langer licht is ♥ de steun die ik momenteel ontvang ♥ mijn blog en alle leuke inspiratie, afleiding, en contacten die daarmee gepaard gaan ♥ de intensive die ik gevolgd heb en de groei die ik daardoor doorgemaakt heb ♥ de geur van RITUALS parfum Fleurs de l’Himalaya ♥ verse tulpen ♥ emails uit onverwachte hoek ♥ Coffee Habits ♥ Money Mindset ♥ Baloise Antwerp Park Miles ♥ Aperol Spritz ♥ naar Venetië in juli.

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments ! Liefs, Vera.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.