My Weekly Diary #39/2022.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week was ik elke dag wel met/voor mijn werk bezig, proostte ik met champagne op new beginnings, en deed ik mee met de Bredase Singelloop. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

Wat een kille, natte dag vandaag. Als ik naar buiten kijk vanuit mijn (kantoor-)raam, word ik er niet vrolijker van. Gelukkig is het nog maar 33 dagen en dan gaan we naar Dubai; een heerlijk vooruitzicht ! ‘s Avonds maak ik een lekker warme wortel-pompoensoep als diner, daar is het wel weer voor !

Wat een armoe die regen.

Dinsdag.

De wekker staat vroeg vandaag (ik “moet” om 07:30 uur op kantoor zijn i.v.m. voorwerk voor een bijeenkomst), en van de schrik heb ik vannacht geen oog dichtgedaan. Uit bed komen kost me dan ook geen moeite, maar echt fit voel ik me niet. Gelukkig verloopt de bijeenkomst goed, en kan ik gedurende de dag het een en ander vlotjes afwerken, zodat ik wel op tijd naar huis kan.

De morgenstond …

’s Avonds pak ik mijn lading bestelde toiletrollen van The Good Roll uit (voor wie het merk niet kent, ik schreef er hier al eerder een blog over). Ik heb gekozen voor de limited edition The Dutch Choice, met een verzameling rollen die een ode zijn aan het traditionele Nederlandse culturele erfgoed. Zelf vind ik het bijgeleverde kaartje ook helemaal geweldig !

Woensdag.

Een verschrikkelijke rotdag. No further comment wat mij betreft … Ik slaap in Noordwijk, ik zal daar de komende dagen een business meeting hebben, en bestel van de room service een dikke vette BLT burger met een bak frites en schrans er vervolgens nog 2 brownies achteraan. Met knallende koppijn val ik in slaap; het is maar goed dat ik van mijn hotelkamer een verdrietholletje kan maken.

Comfort Food.

Donderdag.

Ik sta op met een lichte na-hoofdpijn van gisteren, maar als ik nog namokkend uit mijn hotelkamer kijk zie ik plots dit prachtige stukje regenboog, dat mijn humeur een beetje up-lift.

Zie je ‘m ?!

De meeting van vandaag verloopt na een stormachtige start eigenlijk heel erg goed, en eindigt zelfs nog beter. En als ik tijdens het diner aan de champagne zit kan ik terug kijken op een goede dag. Er zijn stappen in de goede richting gezet; morgen verder.

Vrijdag.

De tweede en laatste dag meeting en ik vertrek na afloop met een goed gevoel. Als ik in de buurt van thuis ben, ga ik eerst even langs de Appie en de Kippie om wat Tapas te scoren, want het is mijn beurt om het wekelijkse Tapas&Filmavondje te regelen. Nadat we klaar zijn met de film Ten Things I Hate About You, duik ik nog even achter mijn werk laptop. Het nawerk valt gelukkig mee maar ik ben er uiteindelijk toch nog wel een uurtje zoet mee.

Een oudje, maar daardoor niet minder vermakelijk.

Zaterdag.

Prost !

Vandaag hebben Mr C en ik een uitje van mijn werk. We vertrekken naar Breda, waar we eerst, in het kader van Het Oktoberfest, een bierproeverij hebben bij Brack Breda. Daarna maken we een stadswandeling over t Zoet, Sweetspot van Brabant. En aansluitend eten we een lekker maaltje bij Red Apple. Een heerlijke dag.

Zondag.

En vandaag is de dag van de Bredase Singelloop, een run waar ik al een paar keer eerder aan meegedaan heb, maar nooit als lid van een/ons Business Team. Ik laat me tijdens de 10 km. hazen door een collega, finish in een mooie tijd van 59:14, en geniet de hele dag van de geweldige verzorging door mijn werkgever. Wat werk ik toch voor een mooi bedrijf.

Het doel was, onder het uur te finishen. En dat is met 59:14 gelukt !

Komende week heb ik als het goed is een vrij standaard week, maar of dat ook daadwerkelijk het geval is … dat weet je bij mij maar nooit … Ik vertel je er volgende week alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

4 gedachten over “My Weekly Diary #39/2022.

 1. Best een intensieve week als ik het zo lees. Hier was het ook beetje aanpoten, collega ziek dus ik moest wat dingen van haar overnemen en dat gooit altijd je eigen schema in de war. Verder wel prima weekje gehad.

  Like

 2. Een verschrikkelijke woensdag hoop dat ie overmorgen beter is. Hier ook zo’n woensdag de vlucht van Ed naar Manchester was geannuleerd en met moeite vonden we een vlucht vanaf Eindhoven. Hij ging hier uit Nieuwegein om 10.00 uur weg en was ’s nachts om 01.00 uur in Manchester ook op Eindhoven ellenlange rijen en veel vertraging….een besteld pakje voor mij kwam niet aan en is er nog steeds niet en de vervoerder én de webwinkel blijven van mening dat het bezorgd is…..Maar goed het is weer een nieuwe week met een vers begin. Fijne week! enne wat zijn die mooie rolletjes in dat papier? (toiletrollen?)

  Like

  1. Het hing vast gewoon in de lucht Ilona, afgelopen woensdag, als ik jouw verhaal ook zo lees … pfff
   En die rollen in dat papier zijn inderdaad toiletrollen (=mijn bestelling van The Good Roll).
   Fijne week weer xx

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.