Random Favorieten

De titel zegt het al, vandaag ga ik wat random favorieten met jullie delen. Het gaat hier om dingen waar ik geen volledige blog aan zou besteden, maar die ik toch heel fijn vind. Hier komen ze (in willekeurige volgorde)

Bolletje groente crackers spinazie

Deze volkoren crackers bevatten 30% minder koolhydraten dan andere ontbijtcrackers, zitten boordevol vezels, zijn rijk aan eiwitten, en bestaan voor 50% uit groente (kidneybonen en spinazie). Niet direct groenten waar ik warm voor loop en die ik regelmatig eet. Maar dat geldt niet voor deze crackers. Ik eet ze namelijk te pas en te onpas, met en zonder beleg, en krijg dus zo op een makkelijke manier belangrijke voedingsstoffen binnen. Zonder dat ik het doorheb. En dat heb ik ook liever!

AH Vegetarische filet americain peper

Gemiddeld 2 dagen in de week heb ik een vegetarische dag; een dag waarop ik geen vlees of vis eet, en meestal bestaat mijn diner dan uit een (zelfgemaakte) soep en wat crackers met beleg, waaronder vegetarische filet americain. Tot voor kort at ik de filet americain van de Vegetarische slager, maar sinds ik deze van de Albert Heijn heb ontdekt, ben ik helemaal om. Qua smaakbeleving komt het niet eens in de buurt van “echte” filet americain, maar voor een hartige spread is het een prima optie.

BIC Cristal Re’New

Dat de pennetjes van BIC lekker schrijven is niks nieuws, maar nu de iconische BIC Cristal Original een moderne en premium touch heeft gekregen, vind ik ‘m een plekje hier waard. De behuizing van de Cristal Re’New, zoals ie heet, is aluminium, het BIC-logo is met laser gegraveerd, en de dop is matgrijs en gemaakt van gerecycled plastic. De pen zelf is hervulbaar. Behalve dat het pennetje lekker schrijft is ie niet langer cheap qua uiterlijk maar fraai, duurzaam en elegant.

RITUALS… Reve de Hanami

Een 15 ml. sample van deze geur zat in de Advent Calender, en al bij de eerste keer opdoen was ik erg gecharmeerd van deze geur, die ondanks de ingredienten roos en vanille toch niet te bloemig ruikt, en een serieuze kanshebber is mijn nieuwe lijfgeur te worden.

Draaikaas

Verdraaid lekker, deze Zwitserse Zwitserse Tête de Moine-kaas die je niet schaaft, maar krult met een zogenaamde girolle. De korst valt bij het schaven in stukjes uit elkaar, en de kaas vormt zich tot rozetjes. Het is eerlijk gezegd dus niet alleen de pikante smaak van deze kaas die dit mijn nieuwe favoriet maakt, ook het maken van een perfecte krul is verslavend leuk !

En dit waren mijn random favorieten van dit moment.  Heb jij onlangs nog een nieuwe favoriet ontdekt ? Laat het achter bij de comments ! Ik ben super benieuwd naar jullie toppers ! Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.