My Weekly Diary #17/2022

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week hoefde ik maar 3 dagen te werken, scoorde ik een leuke buit op de Koningsdag-vrijmarkt, en besloot ik toch gewoon naar Stockholm te gaan. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

De Dag Na de Ten Miles sta ik vrij verstijfd op, ik merk goed dat ik gisteren het nodige gevraagd heb van mijn benen, en van mijn lichaam in het algemeen. Maar misschien komt het feit dat ik me niet topfit voel ook omdat ik gisteravond laat gebeld ben door het ziekenhuis, en daardoor niet goed geslapen heb. Mijn moeder is namelijk van de trap gevallen, en moet een nachtje blijven. Ik besluit deze vrije dag dan ook te benutten om naar haar toe te gaan.

Dinsdag

Business-as-usual today; ik word lekker bezig gehouden en rond aardig wat zaken af. ’s Avonds ga ik vroeg naar boven; ik ben erg moe en halverwege een aflevering BZV in bed val ik pardoes in slaap.

Vond ik Maud eerst een zweverig geitenwollensokkentype, nu ben ik enorme fan van haar. Wat een lieve, pure vrouw is zij. Ik hoop oprecht dat zij daadwerkelijk de diepgang vindt die zij meent te zien bij Evert.

Woensdag

De ochtend start ik met een DGM Kingsday Booty workout, de eerste fysieke inspanning na de Ten Miles, en dat bevalt me weer heel erg goed ! ’s Middags gaan we met z’n 3-en naar de vrijmarkt in Breda, op zoek naar mooie schatten, en dat lukt wonderwel ! Zo scoor ik aardig wat diamond paint spulletjes, en voor mijn verzamelingen 2 magneten, en 3 Sinterklaasboeken.

Heerlijk struinen op de vrijmarkt.

Donderdag

Een heerlijk gevoel dat deze klus is geklaard!

Een drukke, maar lekkere kantoordag vandaag waarop ik een aantal k-klussen af kan tikken, en dat geeft een heel goed gevoel. Na het werk ga ik naar BootCamp, en daarna val ik heerlijk rozig in slaap.

Vrijdag

De laatste werkdag voor mijn trip naar Stockholm volgende week verloopt rommelig maar uiteindelijk kan ik met een goed gevoel mijn weekend starten. Ik besluit dat te doen met een rondje hardlopen (7 km) en tref tot mijn verbazing een Happy Stone aan op mijn vaste verstopplek, hoe leuk is dat !

Zo leuk een Happy Stone te vinden! Ik moet snel zelf ook weer eens een voorraadje maken.

Zaterdag

Vandaag vertrek ik weer naar het ziekenhuis voor een bezoekje aan mijn moeder. Hoewel zij voorlopig nog wel opgenomen zal blijven, besluit ik vooralsnog volgende week gewoon naar Stockholm te gaan. Ze is in goede handen, haar toestand is stabiel, en mocht er onverhoopt toch een verslechtering optreden, dan ben ik zo thuis.

Zondag

Uitslapen, een uurtje hardlopen, en wat keuvelen in huis. Een rustige maar heerlijke laatste dag van deze week, als je het mij vraagt.

Een fanatiek rondje hardlopen … ik heb bij terugkomst thuis gewoon een gat in mijn sok gelopen … #hoedan

Komende week zal ik voor het grootste gedeelte in Stockholm verblijven, en om me daar volledig op te kunnen focussen neem ik een blogpauze. Deze zal duren tot maandag 09.05.2022; op die dag zal er weer een Weekly Diary verschijnen, waarin ik je alles vertel wat ik de komende week beleefd heb. Graag tot dan !

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

7 gedachten over “My Weekly Diary #17/2022

  1. Schrikken van je moeder en dat ene nachtje werd helaas wat langer. Hoop dat het goed met haar gaat maar het LUMC is inderdaad een goed ziekenhuis (heb daar gewerkt:-)) Hopelijk kun je toch ontspannen genieten van Stockholm en die prijs in de Staatsloterij dat komt volgend jaar wel:-) Fijne week en ik hoop dat je moeder snel hersteld.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.