My Weekly Diary #16/2022

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week was ik toerist in eigen land, ging ik naar de Kinepolis Ladies Night, en stond alles in het teken van de Antwerp Ten Miles. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

Vandaag staat een dagje Brugge op het programma; het pittoreske stadje waar ik zulke leuke verhalen over gehoord heb, maar waar ik nog nooit geweest ben. We hebben heerlijk weer, en genieten van de mooie huisjes en de fraaie doorkijkjes. Ook doen we een rondvaart door het stadje heen. Na een lekkere lunch en een dito borrel keren we terug naar huis, maar niet voordat we nog uit eten gaan bij een van onze vaste restaurantjes in de buurt.

Vanaf het water is de charme van Brugge helemaal goed te zien.

Dinsdag

Na een lang Paasweekend vol luiermomenten, etentjes, alcohol, en chocolade is het wel weer even omschakelen als mijn wekker vroeg gaat en ik om 06:00 uur start met een DGM lesje Tone on Tuesday workout. Na een half uurtje zweten en puffen ben ik weer helemaal wakker en voel ik me opgeladen en trots. Na een frisse douche vertrek ik naar kantoor waar ik een drukke dag heb.

De Paashaas is langsgeweest op kantoor!

Woensdag

Een heerlijk afwisselende dag vandaag. ‘s Ochtends loop ik mijn laatste trainingsrondje (7,5km) en als Little Miss C uit school komt gaan we samen op pad! We starten met een shopsessie in de stad (en scoren een nieuwe Squishmallow voor Little Miss C’s verzameling), gaan daarna een hapje eten bij De Beren, en sluiten de avond af met Kinepolis Ladies Night/de film costa!!

Proost op een gezellig dagje met een Pornstar Martini en een Mojito (alcoholvrij)

Donderdag

Deze enerverende dag start om 06:30 uur met een lesje Mandala Flow Yoga. ‘s Avonds besluit ik Bootcamp te skippen, en mijn rust te pakken, ook in aanloop op zondag.

Vrijdag

Deze laatste werkdag voor mijn lange weekend (ik heb maandag vrijgenomen als rustdag na de Ten Miles) verloopt lekker overzichtelijk, en ik klap einde werkdag dan ook met een goed gevoel mijn laptop dicht. ‘s Avonds diamond-paint ik een uurtje of wat met mijn nieuwe zeemeerminnen pen.

London Baby!

Zaterdag

Supertof om mijn naam vermeld te zien staan!

Een rustige pre-race day vandaag. ‘s Ochtends vertrek ik richting Antwerpen om mijn startnummer en shirt voor de Antwerp 10 Miles alvast op te halen. Dat zal me vast wat stress en tijd schelen, morgen. ‘s Avonds eten we pasta en ik besluit vroeg naar boven te gaan en mijn rust te pakken. Alles voor een goede wedstrijd morgen!

Zondag

Race Day Ready!

Race day! Ik vertrek ruim op tijd naar Antwerpen en ben dus mooi op tijd aanwezig voor mijn start om 13:55 uur. Hoe de race verlopen is, deel ik woensdag, ik vind het wel een aparte blogpost waard, maar ik kan wel al zeggen dat ik Genoten heb. Inderdaad met een hoofdletter G.

In the pocket!

Komende week heb ik maandag lekker vrij om na te genieten van de Antwerp Ten Miles, en mag ik mijn koffer gaan pakken voor mijn trip naar Stockholm. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

3 gedachten over “My Weekly Diary #16/2022

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.