My Weekly Diary #10/2022

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week ging ik weer aan het werk na mijn skivakantie, stak een oude hardloopblessure helaas de kop weer op, en verbleef ik een weekend in mijn geboortestreek. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

En na onze heerlijke vakantie in Ischgl begint het normale leven weer vandaag, en dat is ook wel weer okee. Ik werk de vakantiewas weg, doe boodschappen bij de Albert Heijn, en ’s middags laat ga ik even naar de kapper, waar om de hoek de Wibra zit, en daar moét ik natuurlijk even heen.

’s Avonds ga ik voor een hardlooprondje van 10 km., maar helaas heb ik binnen no-time pijn in mijn rechter heup; de pijn komt me erg bekend voor … jaren geleden heb ik hier een fikse blessure aan gehad. Ik besluit echter door te bijten, en door te rennen, maar na 40 minuten geef ik er toch maar de brui aan; inmiddels muit mijn linker knie ook, en dit is geen goed teken !

Mijn buit bij de Wibra. Wat Paasspulletjes, een gouden flesopener in de vorm van een flamingo, en een organizer box voor mijn diamond painting spulletjes. Ik was in totaal nog geen tientje kwijt.

Dinsdag

Een drukke (thuis-)werkdag vandaag, maar als ik ’s avonds mijn laptop uit zet, zijn wel al mijn vakantie-achterstanden weg, en dat is een lekker gevoel !

Woensdag

Het plan was vandaag te gaan hardlopen, maar helaas is de pijn in mijn rechter heup nog steeds aanwezig, en ik besluit daarom als alternatief te gaan zwemmen. Met nog maar 45 dagen tot de Antwerp 10 Miles, en mijn ambitieuze trainingsprogramma begin ik langzamerhand te vrezen of ik überhaupt wel mee kan doen …

Tijdens het zwemmen heb ik geen pijn. Het is een prima alternatief dus om mijn conditie op peil te houden, maar als trainingsdoel voor de Ten Miles heeft het helaas geen enkele waarde …

‘s Avonds volg ik een superinteressante Master Class over Brain Food, gegeven door Charlotte Labee.

Donderdag

Een drukke kantoordag vandaag, met aansluitend een privé lesje BootCamp. ‘s Avonds ga ik nog even tanken; ik hoorde dat morgen de literprijs met €0.20 verhoogd wordt, en dat wil ik een beetje voor zijn!

Bizar duur al : € 2,08 per liter. Volgens de berichten wordt het morgen nóg eens €0,20 duurder …

Vrijdag

Na het werk rijden wij direct naar Noordwijk voor een weekendje weg. Mijn moeder is 80 geworden en dat combineren we met 2 nachtjes weg in mijn geboortestreek. Om 19:30 uur schuiven wij aan tafel bij La Galleria, het restaurant waar ik zoveel herinneringen heb liggen.

We sharen een heerlijke antipasti schotel als hoofgerecht en na een lasagna, 2 prosecco’s en een espresso voor mij lopen we nog even langs het strand waarna we heerlijk rozig gaan slapen.

Zaterdag

Het is heerlijk ontwaken in onze mooie hotelkamer, in het té lekkere bed. Na een rustige ochtendopstart gaan we Noordwijk in, we shoppen wat, lunchen bij Branding BeachClub, en daarna gaan we naar mijn moeder. ‘s Avonds gaan we gezellig uit eten met mijn Sis.

Mijn hart gaat open als ik het eerste bollenveld spot.

Zondag

En vandaag maken we er ook nog een heerlijke dag van. We ontbijten op het strand, gaan nog even Noordwijk in, en ‘s avonds thuis houden we ook nog ons gemak. Het was een heerlijk relaxed weekend.

Komende week doe ik mee met de Dear Good Together week, en ga ik me gedragen als een echt ochtendgekkie. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

5 gedachten over “My Weekly Diary #10/2022

  1. Kan het niet meer eens zijn met de quote op de foto. Hoop dat je blessure inmiddels beter/over is. Deze week samen met ons appartementencomplex een transport voor de Oekraïne gemaakt voor mens en dier. Fijne week!

    Like

  2. Gefeliciteerd met je moeder. Ik had ook een prima weekje, het heerlijke weer hielp daar zeker bij maar ook omdat ik steeds meer mijn draai begin te vinden op het werk.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.