My Weekly Diary #02/2022

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week zette ik de 777DETOX nog even door, ging het voortvarend goed met mijn goede voornemens, en ontdekte ik draaikaas! Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

De wekker gaat weer om 06:06 uur voor de #777Detox en hoewel mijn eerste gedachte is oh nee!, weet ik dat snel te veranderen in oh ja!. Hoe fijn is het dat ik dit kan doen, en dat ik de resultaten die ik tot nu toe al geboekt heb, verder uit mag bouwen.

Als ik ‘s ochtends inlog krijg ik telkens deze melding in mijn eigen inbox … ik ben niet meer gemachtigd mails namens mijzelf te sturen ?!

Als ik om 07:45 uur inlog in mijn werkcomputer, doet ie het weer niet, ik heb dezelfde problemen als vorige week; ik kan geen mails meer versturen. Maar als ik de Servicedesk bel om dit op te lossen, krijg ik de melding dat ze gesloten zijn, tja, dat soort problemen ben ik niet gewend natuurlijk, niet iedereen is zo’n early bird als ik, hahaha.

Dinsdag

Een drukke, rommelige werkdag vandaag met veel ad-hoc verzoeken, telefoontjes, chats, en overleggen. Maar uiteindelijk krijg ik alles wat ik af wilde hebben af, en kan ik mijn laptop redelijk op tijd (om 18:30 uur) dicht klappen.

Na het eten plof ik op de bank voor een marathonnetje Lang Leve De Liefde/Blind Dates, en aansluitend help ik Little Miss C nog even met Latijn.

Vaste prik in de avond.

Woensdag

Mijn vrije dag vandaag, die ik “uiteraard” weer om 06:30 uur af trap met een live sessie van She Flore. Vandaag leidt Tabe Ydo van One Day de meditatie, en die is helemaal op mijn lijf geschreven. Een heerlijk begin van de dag!

Tot voor 1,5 week geleden lag ik op dit tijdstip nog op één oor; nu heb ik er al een halve werkdag op zitten!

Al vrij vroeg in de ochtend ga ik hardlopen, en de rest van de dag heb ik alle tijd voor mezelf. Ik diamond-paint een uurtje of wat, en rommel wat in en om het huis.

Donderdag

Een okee werkdag met ‘s middags een pittige sessie die afgesloten wordt met witte chocolade en aardbeien. Ik besluit Bootcamp te skippen en de rest van de avond niet zoveel meer te doen. Morgen weer een dag !

Guilty pleasure …

Vrijdag

Geen worst maar gehaktballen; moet kunnen bij de boerenkool, toch?!

Een super lekkere laatste werkdag van de week, die ik start met een 5km run, nuchter. Qua werk verloopt alles helemaal prima; ik vlieg door mijn taken heen, zo fijn ! ‘s Avonds eten we boerenkool met spekjes en gehaktballen, en de avond spendeer ik al diamond-paintend. Ik zou wel vaker zulke dagen willen hebben !

Zaterdag

08:43 uur: schoenen aan, en gaan!

Ik start de dag met een 5k-run, nuchter, aansluitend op de een-na-laatste live meditatie van She Flore. Tijdens mijn rondje versnel ik af en toe, en doe ik afwisselende oefeningen tussendoor; dit in de hoop dat het mijn hardlooptempo ten goede komt; het is immers een van mijn goede voornemens dit jaar, om sneller te worden ! Over goede voornemens gesproken, het gaat super met mijn Dry January. Ik weet niet of en wat ik toe kan schrijven aan deze challenge, maar overall heb ik geen enkele moeite met de verminderde alcohol-inname en voel ik me super fit en energiek.

Emmi Tete de Moine, zo lekker! Ik zou dit elke dag wel kunnen eten!

‘s Middags vertrekken we naar Sis om haar verjaardag te vieren. Ik maak kennis met draaikaas, zo lekker!, en als diner eten we de salade waar ik nooit genoeg van kreeg: salade Old Amsterdam. ‘s Avonds maken we een spannende avondwandeling.

Zondag

Het om 06:06 opstaan gaat niet makkelijk deze ochtend … en het is dat ik de laatste live meditatie niet wilde missen, maar anders vraag ik me af of ik me niet serieus nog omgedraaid had. Ik ben zo benieuwd hoe het vanaf volgende week zal gaan, dan moet ik het helemaal zelf gaan doen. En hoe goed het voor mezelf opstaan me ook bevalt, ben ik bang dat ik de stok achter de deur van het iedere ochtend samen zijn echt ga missen. Kortom: dat gaat nog wat worden … ik zie er best tegenop.

De laatste …

De invulling van de rest van de zondag is vrij standaard, met sporten, boodschappen doen, bloggen, Latijn, huishouden, en rommelen.

Komende week ga ik op zoek naar een eigen routine voor mijn nieuwe ochtendritueel, en doe ik voor het eerst in 2 jaar weer eens mee aan een hardloopwedstrijd ! Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

3 gedachten over “My Weekly Diary #02/2022

  1. Gaat je vast en zeker lukken dat vroege opstaan! Het is nu nog donker (en nat) buiten maar het wordt iedere dag iets vroeger licht en de zon is zeker weer in aantocht! Ed was een week op Madeira en omdat mijn moeder wat ziekjes was ben ik 4 keer met de trein naar Amsterdam geweest om voor haar te zorgen etc. (thuiszorg heeft een wachtlijst van 1 1/2 jaar…..). Heb geen rijbewijs vandaar die trein. Gisteren test gedaan en positief maar ik moet nog even uitvogelen of ik nu wel of niet in quarantaine moet. Ach zo blijf je van de straat….Fijne week.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.