My Weekly Diary #48/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week bleek mijn dochter een heuse fitgirl te zijn, kon ik het woord chocoladeletter niet meer horen, en werd ik enorm verwend tijdens Pakjesavond. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

’s Ochtends vertrek ik naar kantoor waar ik Piet mag spelen en de distributie van de chocoladeletters logistiek mag co-ordineren. Na de lunchpauze vertrek ik weer naar huis waar ik de rest van de dag achter mijn laptop knal en ’s middags vanaf 16:00 uur nog een vergadering mag notuleren. De avond staat in het teken van overhoren van Little Miss C, die morgen een grote herhalingstoets Latijn op het programma heeft staan.

Dinsdag

Een rommelige werkdag vandaag. Als ik op de klok kijk, is het al 14:33 uur, en voor mijn gevoel heb ik nog helemaal niks gedaan. Pas als ik een lijstje maak met zaken die ik daadwerkelijk afgerond heb, zie ik dat het allemaal wel mee valt. Maar toch is het geen fijn gevoel.

Chanel. Twee is echt de max.

‘s Avonds hang ik lekker lang met Sis aan de lijn, en hebben we ver-schrik-ke-lijk veel lol over Chanel tassen en dode vissen.

Woensdag

Espresso en een boek van Santa Montefiore … heerlijk wakker worden zo!

Een ontbijtje op bed en een uurtje lezen, ik neem het er even van deze ochtend. En dat geldt eigenlijk ook voor de rest van de dag. Het enige echt actieve dat ik doe, is een 10 km run.

Donderdag

Vanwege een … tja, hoe zal ik het noemen … mag ik vandaag wederom naar kantoor ter ere van de chocoladeletters. In tegenstelling tot eerdere berichten moeten ze nu wél verstuurd, nou ja, sommige dan, en sommige moeten voorzien van een gedicht en andere niet. Die moeten dan weer virtueel verstuurd worden. Maar dan weer niet vandaag, maar morgen. Pfff…

Stapels enveloppen met chocoladeletters.

BootCamp ‘s avonds gaat niet door helaas maar net als ik me verzoen met het idee van een avondje bankhangen, werpt Little Miss C zich op. Zij zal mij wel eens een letterlijk lesje leren. Nou, prima! Ik toog me om 20:15 naar boven waar ze me met een XMas playlist al tijdens de warming-up behoorlijk afbeult. Little Miss C The Fitgirl. Gelukkig blijkt de echte work-out uit Just Dance dansjes te bestaan, en zo vliegt het uurtje trainen heerlijk voorbij.

Vrijdag

En ook vandaag staat in het teken van de Sinterklaas attentie van mijn werkgever. Het woord chocoladeletter roept inmiddels een zeer grote irritatie bij me op. Dus ik ga er maar niet te diep op in.

Cheese Heaven.

Verder ga ik op pad voor het samenstellen van een borrelpakket bij een té lekkere winkel in Breda. Mocht je eens in de buurt zijn, en van kaas/noten/wijn/worst houden, dan is Kaatje Jans Princenhage ook vast wat voor jou!

Zaterdag

Een nuchtere 5k-run tijdens de karateles van Little Miss C, meer zit er niet in want ik heb het druk vandaag om alles voor morgen, Pakjesavond, gereed te maken. Al vieren we het klein, ik vind het gewoon leuk om alles tot in de puntjes georganiseerd te hebben. Ik heb er zin in!

Allemaal lekkere dingen!

Zondag

Pakjesavond! Met een speurtocht, veel snoepgoed, gezelligheid, cadeaus, 2 varianten kaasfondue (truffelkaasfondue, en Zwitserse kaasfondue), en oud Hollandse spelletjes. Het was met recht een heerlijk avondje!

Eén van de geweldige cadeaus die ik van Sint kreeg, zo mooi, en de geur die er vanaf komt is heerlijk!

Komende week gaan we de kerstboom optuigen, en gaat Little Miss C vanaf woensdag thuisonderwijs volgen vanwege de covid. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

6 gedachten over “My Weekly Diary #48/2021

  1. Wat een gedoe met die letter zeg, zou hier ook kunnen gebeuren. Het is nu een hoop heisa voor kerst. Ik heb mezelf ervan onttrokken en laat ze het maar zelf uitzoeken deze keer 😉 zien ze ook eens hoeveel werk het is.

    Like

  2. De Sint is het land uit (hopelijk met de chocoladeletters 🙂 Fijn dat je je gewenst Rituals kalender hebt ontvangen geniet ervan. Nice quod septem!

    Like

  3. Hahaha ik zit ook in de organisatie van het Sint en Kerst-gebeuren, grijze haren heb ik er van! Ik zal blij zijn als het 24 december is en iedereen voorzien is van een kerstpakket. Maar we hebben wel iets ontzettend leuks bedacht, nu nog hopen dat onze collega’s er ook zo over denken, hahaha! Dat winkeltje ziet er echt heerlijk uit, die ga ik onthouden! Fijne week voor je! ♥

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.