My Weekly Diary #46/201

Iedere maandag neen ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week kwam Bootcamp-technisch gezien mijn ergste nachtmerrie uit, genoot ik van een bewonderenswaardig mooie muzikale avond, en vond ik wat in mijn schoen! Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

The Day After mijn midweekje Parijs, en ik heb nog lekker een dagje vrij. Ik blijf wat langer in bed liggen, pak de koffers uit, en ’s middags ga ik naar Intratuin om buitenverlichting te halen voor rond ons tuinhuis. Ik wilde ijspegelverlichting in de kleur extra warm, maar vertrek uiteindelijk met clusterverlichting in de kleur warm wit. Nu de dagen wat donkerder zijn, geniet ik extra van wat licht in de duisternis; ook in de tuin. Ook ga ik even boodschappen doen, en nu Sint in het land is, mag ik eindelijk pepernoten in huis halen. Het is pure zelfbescherming, dat ik niet eerder deze lekkernijen mag halen van mezelf. Er is weinig keuze bij de Appie waar ik kom, maar gelukkig vind ik nog een zak gemengde chocolade kruidnoten.

Helaas geen Van Delft pepernoten maar deze van Bolletje zijn ook prima !

Dinsdag

Eigenlijk zou ik vandaag naar kantoor voor een overleg met mijn team, maar in het kader van de nieuwe maatregelen is dit geen reden om niet thuis te werken. En stiekem komt me dat vandaag wel goed uit, met alle werkachterstanden die ontstaan zijn vanwege mijn vakantie. Ik kan aan een stuk door werken, en sluit ’s middags mijn laptop zonder nog enige achterstand te hebben. Heel fijn. Al voel ik me zo duf als een konijn en heb ik vierkante ogen van heb-ik-jou-daar.

K-klus van de dag, maar wel af!

Woensdag

Ik start de dag met een klein beetje uitslapen en een 30 mins run, nuchter. Na een heerlijk warme douche vertrek ik naar de stad voor een koffiedate, en ’s avonds ga ik naar fotografie les, waar we een model mogen fotograferen.

Portretfotografie was het onderwerp en ik schoot onder andere deze foto.

Donderdag

Een okee werkdag vandaag, vanuit huis en ’s avonds ga ik naar BootCamp, waar ik de enige blijk te zijn! Ik krijg dus een 1-op-1-sessie, iets waar ik altijd al bang voor was, maar wat in werkelijkheid reuze gezellig en leuk bleek te zijn! En stiekem voel ik me stoer en onoverwinnelijk dat ik de juf conditioneel prima bij kan houden.

Na Bootcamp overhoor ik Little Miss C met Nederlands, waar morgen een proefwerk voor op het programma staat, en na een warme douche kruip ik lekker met een boek onder de wol. Morgen belooft een pittige dag te worden, en ik wil wel een beetje fit zijn.

Stof voor morgen …

Vrijdag

De laatste werkdag van de week alweer; time flies ! ‘s Avonds hebben we een muziekavond bij Little Miss C op school. We genieten van de optredens, en de knusse entourage met dekentjes en warme dranken. Ik geniet ervan om de muzikale talenten van de kinderen te zien en te horen; er zitten bewonderenswaardig mooie bij.

Inderdaad een “cosy” edition met dekentjes, warme choco, glühwein en soep.

Zaterdag

Terwijl Little Miss C naar karate gaat vul ik mijn tijd met bloggen en huishouden. ’s ochtends help ik haar weer wat haar huiswerk, er staan maandag weer 4 toetsen op het programma, en ’s middags vertrekken we samen naar de stad. We shoppen wat, en dinchen bij ons favoriete tentje. Mr C is bij zijn moeder die geopereerd is, dus die is niet mee.

Standaard order: tuna melt op maïsbrood voor mij, en een plain hamburger voor Little Miss C.

Zondag

We zijn alle drie zoet geweest dit jaar!

En vannacht is Sint langsgekomen, die wat in onze schoen gedaan heeft! Verder maak ik er een rustig dagje van, met van die standaard zondagse dingen. Zo kijk ik onder andere de geweldige film Love Hard.

Komende week wordt een drukke week, werktechnisch gezien, met een lange meeting op maandag die al om 08:00 uur begint, pfff ik kijk er echt tegenop, als niet-ochtendmens zijnde. Waar ik echter echt naar uit kijk, is mijn bingo marathon in het weekend: 6 uur bingo-en aan een stuk, en kans maken op geldprijzen. Kom. Maar. Door. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

5 gedachten over “My Weekly Diary #46/201

 1. Ziet eruit als een leuke gevarieerde week. Handig niet die voorgesneden soepen van de Appie. De tomaat/oregano is ook lekker (althans mijn mening). Hier getest en gelukkig negatief bevonden. Tante van Ed kreeg slecht nieuws (nog een week of 2 te leven :-((( Bleek gisteren dat er dossiers waren verwisseld. Hoe erg is dat. Nu is alles weer onzeker maar gelukkig mag ze vandaag naar huis. Fijne week en sterkte met vroeg opstaan. Het is bijna 8 uur…

  Like

  1. nee, wat vreselijk zeg, dat valse nieuws ! Wat zal ze blij zijn dat de dossiers verwisseld waren, maar tot die tijd, pfff dat moet heftig geweest zijn ! Ik vind alle soepen van Appie super lekker (en handig), behalve die nieuwe met pastinaak …, die tomaat/oregano pak ik ook regelmatig inderdaad ! Fijne week weer, X

   Like

 2. Wat een goed weekje 🙂 ja meetings die om 8 uur starten poehee…succes er maar weer mee. Ik ben niet zo’n pepernoten fan dus ik kan ze prima weerstaan. De chocoladeletters daarentegen haha. En top van je dat je de bootcamp in je eentje hebt volbracht, kudos!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.