11.11.2021 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ Hyacintha de Papagaai ♥ Estée Lauder Beautiful Magnolia ♥ 0110 ♥ HH ♥ mijn lieve volgers ♥ het eerste periodieke rapport van Little Miss C ♥ squishmallow-hunt ♥ Ladies Night : Alles op Tafel ♥ bieten van Bartels ♥ naar de Winterfair met Sis ♥ Kinepolis ♥ dinner date @ Reginella ♥ warm schuimbad ♥ dat ik mijn ogen heb laten laseren ♥ de Affaire van Santa Montefiore ♥ benaderd worden voor blogsamenwerkingen ♥ m&m’s almond ♥ Squid Game bingen ♥ Ava Max ♥ Foekerde Foek It ♥ FILORGA SKIN-UNIFY ♥ winnen met planken ♥ haardonut ♥ Halloween’s Dinner ♥ Uno Extreme ♥ meedoen met Sint Swap ♥ surpise dinner @ Captain Jack’s – Restaurant des Pirates ♥ Sint Swap ♥ Lievelingspost! – Het Kerstpakket ♥ OMG What’s Happening ♥ Paris ♥ Pakjesavond preps ♥ diamond painten ♥ winterviolen ♥ bloginspiratie ♥ klompjes haken ♥ rommelmarkten ♥ mijn nieuwe omslagdoek van ZUSSS

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments ! Liefs, Vera

6 gedachten over “11.11.2021 : dingen waar ik blij van word

 1. Dat ik eindelijk geopereerd ben aan staar, weer fietsen (door staar durfde ik dat niet), na 6 weken zonder weer oogcrème en mascara, binnenkort een nieuwe bril, Zoete Lieve Vrouw van ’s Hertogenbosch, Chai tea Latte, appeltaart van De Rouw, mijn moeders zelfgemaakte appelmoes, onze poes Amy, douchen met mijn nieuwe Korres douchegel, cappuccino met kaneel, steak tartaar, Johnny Doodle salted peanut & caramel. Kan nog wel even doorgaan maar sta niet bepaald bekend als schrijver van korte comments. Maar die M&M’s met fudge/brownie spreken mij ook erg aan. Hier te koop?

  Like

 2. Zie dat de M&M’s gewoon bij de AH verkrijgbaar zijn als limited edition. Dacht altijd dat deze varianten alleen in de USA verkrijgbaar waren….

  Like

  1. Ik heb ze gekocht bij een specialiteitenwinkel, hier in de buurt, die inderdaad alleen maar Amerikaans snoep verkoopt. Gelukkig verkoopt de AH ze hier nog niet, hoop dat dat ook zo blijft, anders groei ik dicht, hahaha

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.