My Weekly Diary #44/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week werd ik bij aanvang van de werkweek zeer positief verrast, ging ik naar Kinepolis Ladies Night, en maakte ik heel wat mensen blij met oud speelgoed en huisraad. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

Vandaag vertrek ik zoals inmiddels gebruikelijk op de maandag naar kantoor, alwaar ik voor een zeer aangename verrassing kom te staan; dit blijkt namelijk mijn laatste werkweek te zijn voordat ik een week vrij heb ! Natuurlijk wist ik wel dat ik een trip naar Parijs gepland had staan, alleen drong het nog niet volledig tot me door dat ik aanstaande vrijdag toch echt al mijn laatste werkdag heb. Een heerlijke meevaller dus ! Ik blijf vanwege een onverwachte uitloop van werkzaamheden tot later dan gepland op kantoor, maar pak daardoor wel deze prachtige lucht mee :

Uitzicht vanuit mijn kantoor.

Dinsdag

Rennen en vliegen, dat typeert deze dag wel zo’n beetje. De wekker staat vroeg want ik vertrek ’s ochtends weer naar kantoor voor 2 fysieke bijeenkomsten. Rond een uur of 13:00 zijn die gedaan, waarna ik weer huiswaarts vertrek en daar aangekomen direct start met het nawerk van de besprekingen.

Na mijn meetings even langs de Appie, vlug-vlug lunchen in de auto, húp thuis inloggen, en dóór. Pfff …

De avond staat ook in het teken van werk. Iets later dan me lief is, log ik uit.

Woensdag

Mijn part-time dag vandaag, die ik start met een heuveltraining in het bos en helaas ook een paar uurtjes werken. Ik wil echt een aantal dingen gereed en in werking gezet hebben voor ik naar Parijs vertrek; want anders zit ik daar ook niet lekker, ik ken mezelf. Beter nu maar even werken en (hopelijk) vrijdag wat vroeger uitloggen dan andersom.

Schnitzel met pepersaus voor mij, en spareribs voor Little Miss C.

’s Middags laat trekken Little Miss C en ik er gezellig samen op uit. We gaan eerst even een uurtje shoppen in de stad, daarna een hapje eten, en vervolgens naar Kinepolis voor de Ladies Night met de film Alles Op Tafel. Ik vind het heerlijk om dit samen met mijn 12-jarige te kunnen doen; zo zie je maar, elke leeftijd heeft zo z’n charme.

Donderdag

Tja, het begint een beetje eentonig te worden, want vandaag is ook een behoorlijk drukke dag. Ik vertrek vroeg naar kantoor, waar ik aan één stuk door werk. Als ik thuis kom eet ik snel wat en dan ga ik door naar BootCamp. Eigenlijk heb ik de puf (en de tijd) niet, maar als ik één ding geleerd heb, is dat ik altijd tijd voor mijn eigen gezondheid moet maken. Hoeveel moeite me dat soms ook kost. Na BootCamp neem ik een heerlijk warme douche en val ik als een blok in slaap.

Parcoursje tijdens BootCamp. Dobbelsteen gooien, en dan vervolgens dat aantal aan een oefening naar keuze uitvoeren.

Vrijdag

Deze laatste (thuis-)werkdag start goed met een espressootje op bed,l. Ik knal de dag door en kan inderdaad op tijd afsluiten. Heel fijn dat mijn plannetje gelukt is !

‘s Avonds begin ik aan de Sint swap en doe ik wat voorbereidingen voor onze Pakjesavond. Het duurt dan nog wel een tijdje, maar voor we het weten is het zover, en ik wil er wel een gezellig avondje van maken met een leuk gevulde zak met cadeautjes.

Zaterdag

‘s Ochtends staat in het teken van sporten : golf voor Mr C, karate voor Little Miss C, en hardlopen voor mij. En dat laatste ging heerlijk; voor het eerst in tijden had ik weer eens een gestaag tempo en aan het einde had ik zelfs nog ruimte over om te versnellen.

Tevreden voor nu. Langzaamaan gaat het met mijn tempo de goede kant op.

‘s Middags gaan we lunchen in de stad, en even boodschappen doen. En ‘s avonds probeer ik een beetje op tijd te gaan slapen. Morgen staan we namelijk op een rommelmarkt en de kraamopbouw is al vanaf 07:00 uur!

Zondag

En vandaag staan we op de rommelmarkt; volgens de vaste gasten is het rustiger dan normaal maar desondanks gaan we toch met een stuk minder spullen, en een mooie winst voor in Little Miss C’s spaarpot naar huis.

De uiteindelijke opbrengst was zo’n €80,-.

Komende week ben ik dus een week vrij, en vertrek ik in eerste instantie samen met Little Miss C naar Parijs, waarna Mr C zich later gezellig bij ons zal voegen. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

4 gedachten over “My Weekly Diary #44/2021

  1. Heerlijk veel plezier in Parijs Vera en inderdaad voordat je het weet is het 5 december én Kerst én Oudjaar. De tijd gaat (ondanks of dankzij??) het virus zo ontzettend snel. Geniet van je week!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.