My Weekly Diary #38/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week boekte ik de vluchten en de hotels voor mijn eindejaarstrip, hield een luxe-probleem me toch wel bezig, en ging ik een dagje op pad met een vriendin. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

Na de inspirerende sessie van Charlotte Labee gisteren, gaat het deze ochtend al meteen mis. In plaats van dat ik direct uit bed stap, en een frisse ochtendwandeling maak, draai ik me eerst nog een paar keer om. Tja. Alle verandering is moeilijk nietwaar ?

Gelukkig ben ik nog wel op tijd op kantoor, al kom ik er daar achter dat de meeting die ik voor de middag heb staan, via Webex zal zijn. Ik besluit dan ook rond lunchtijd naar huis te gaan, en vanuit daar in te bellen. Na de meeting doe ik wel iets Brain Balance-waardigs, en dat is een half uurtje wandelen. Ik geniet volop van de prille herfsttekenen in de natuur, en vind de eerste kastanje van dit jaar.

Al van jongs af aan bewaar ik de eerste kastanje die ik vind het hele jaar in mijn tas, en dit jaar is het dit exemplaar.

Dinsdag

Een prima thuiswerkdag vandaag, waarin ik lekker in mijn rol zit, en veel gedaan krijg.

De Eiffeltoren bekijken en macarons eten; 2 van de dingen die Little Miss C en ik zeker gaan doen!

‘s Avonds ben ik druk met het regelen van mijn eindejaarstrip met bestemming Parijs ! Voor het eerst in jaren ga ik niet alleen, maar samen met mijn lieve Little Miss C. We gaan in november eerst 2 dagen cultuur snuiven, en daarna 3 dagen magie beleven in Disneyland Paris. Nu al zin in!!

Woensdag

’s Ochtends ga ik naar de stad, eerst naar de kapper en daarna door naar O’Moda waar ik zwarte Shabbies enkellaarsjes pas. Ik twijfel enorm of ik ze wel zal kopen; ik ben en blijf nu eenmaal van de pumps maar ja, dit soort laarsjes zijn wel heel handig tijdens stedentrips of shopsessies. Iets wat ik nu op sneakers doe (en waar ik al helemaal niet blij van word). Luxe problemen, I know, maar toch. Het houdt me bezig.

’s Avonds begint mijn cursus digitaal fotograferen. Helaas mag ik nog niet aan de slag met mijn camera, maar de les is wel ontzettend inspirerend. Ik kan niet wachten om vanaf volgende week aan de slag te gaan.

Ik leerde dat één van de voorwaarden voor een goede foto contrast is. En dat wordt in deze prachtig mooie foto van Miles Davis (gemaakt door Anton Corbijn) heel mooi weergegeven.

Donderdag

De boosdoeners.

Een prima werkdag met aansluitend een pittig uurtje BootCamp samen met de vleermuizen. Na terugkomst besluit ik de Shabbies enkellaarsjes waar ik mijn oog op heb laten vallen te kopen. Ik ben er toch wel erg gecharmeerd van.

Vrijdag

Een halve dag thuis, een halve dag op kantoor, en ‘s avonds een borrel en een business dinner. Deze laatste dag van mijn werkweek is goed gevuld! Oh, en ik ga en-passant ook nog even langs de car wash; het was weer beschamend hard nodig !

Eten is overduidelijk één van mijn favoriete bezigheden tijdens het autorijden …

Zaterdag

Cheers to new beginnings!

En vandaag ga ik een dagje op pad met een vriendin. We hebben inspirerende gesprekken, kopen mooie waar, en schuiven ‘s avonds aan bij een over-the-top schranspartij. Diet starts tomorrow!

Zondag

Deze laatste dag van de week staat in het teken van sporten, family time, en keuvelen in en om het huis.

Toeval?

Terwijl ik bezig ben met het maken van mijn digitale fotoboek van Zakynthos, geeft mijn Apple Watch deze melding. Toeval ? Of heeft ie gewoon door wat ik aan het doen ben ? #foodforthought

Komende week ga ik een dagje op stap met Little Miss C, maar over de exacte invulling zijn we nog niet uit. Wordt het een dagje stad of gaan we, zoals zij wil, naar Knokke? Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

4 gedachten over “My Weekly Diary #38/2021

 1. Ohhh, wat ongelofelijk leuk dat jullie naar Disney gaan. Dat lijkt me ook nog eens zo leuk om met mijn jongens te doen. Ben vroeger een paar keer in Disney World geweest en mis het nog steeds!

  Like

  1. Disneyland Paris is zeker leuk om met je jongens te gaan doen (al is het maar een goed excuus om zelf te kunnen
   gaan toch, hahaha) !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.