My Weekly Diary #37/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week had ik last van wat werkperikelen, maakte ik een nieuwe voorraad Happy Stones, en ging ik mee op de grootste #brainWAVE ooit. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

Ik ben altijd van de getallensymboliek, en vandaag zie ik deze. Gelukkig schiet ik er niet van in de stress, hahaha. Maar een voorteken was het wel …

Een kantoordag vandaag, met ’s middags een vergadering waar ik een beetje tegenop zie. En die, geheel naar verwachting, niet verloopt zoals zou moeten. En daar laat ik het maar bij …

Dinsdag

Tijdens mijn werkdag vandaag gebeuren een aantal dingen, die me niet lekker zitten. En die bovenop de irritaties van gisteren komen. Ik voel me gefrustreerd, verdrietig, en ben ergens ook wel boos op mezelf. Omdat ik niet in deze emoties wil blijven hangen, besluit ik tussen de middag een uur te gaan hardlopen, en na een gezonde lunch ga ik met frisse tegenzin weer aan het werk. Ik voel me nog steeds niet top, maar wel een stuk beter. Ik rond de meest noodzakelijke klusjes af, en besluit op tijd uit te loggen. Het gaat ‘m simpelweg niet meer worden vandaag.

Running is my therapy.

Woensdag

Een coffee meeting in de morgen, waarna ik aan kan schuiven bij een heerlijke lunch. ‘s Middags neem ik het ervan, met een middagdut van anderhalf uur. ‘s Avonds besteed ik weer de nodige tijd met Little Miss C aan haar huiswerk. Uiteraard stampen we weer Latijnse woordjes, dat is standaard dagelijkse kost tegenwoordig, maar we besteden ook de nodige tijd aan Frans.

Dagelijkse dosis Latijnse woordjes.

Donderdag

Een vrij hectische kantoordag vandaag, met aansluitend een heerlijk pittige BootCamp sessie. De douche die ik neem als ik thuis kom voelt meer dan heerlijk, en dat geldt ook voor mijn bed. Ik kruip vroeg met een boek onder de wol.

Een heerlijk boek!

Vrijdag

Een prima werkdag vandaag, waarin ik allerlei losse klusjes afhandel en in werking zet. Ik zit een stuk beter in mijn vel, en ben blij dat ik mijn werkweek goed af kan ronden. Tussen de middag gaan Mr C en ik even samen op pad, en als ik de bloemist in duik om mezelf een bos bloemen cadeau te doen, ik vind wel dat ik die verdiend heb na deze week, is hij mij te vlug af en krijg ik ‘m cadeau. Hoe lief is dat !

♥️

’s Avonds leg ik de laatste hand aan een nieuwe lading Happy Stones.

Een nieuwe voorraadje Happy Stones, dit keer maakte ik ze allemaal in de kleur groen.

Zaterdag

Ik zie de laatste tijd zoveel prachtige plaatjes van bloeiende heide op mijn Insta-feed dat ik besluit dat ik mijn hardlooptraining daar ga doen. Ik wil het wel eens met eigen ogen aanschouwen, en daar heb ik geen moment spijt van. Het is mooi om die paarse pracht te zien.

Zo mooi is de Heide op het moment

Zondag

Ik ben erbij!

En vandaag vertrek ik naar Rotterdam om deel te nemen aan een event van Charlotte Labee, een van mijn vrouwelijke inspiratiebronnen. Vol energie, en enthousiast om aan de slag te gaan vertrek ik huiswaarts.

Komende week start mijn fotografiecursus, en ga ik een dagje weg met een vriendin. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

2 gedachten over “My Weekly Diary #37/2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.