09.09.2021 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ bijoux de nous ♥ Z-A-K-Y-N-T-H-O-S ♥ 0110 ♥ dat ik na jaren eraan denken me nu eindelijk ingeschreven heb voor een fotografiecursus ♥ reacties op mijn blogberichten ♥ Vera en Vera ♥ Bootcamp ♥ Tutututititu ♥ Victoria’s Secret Satin Long PJ set ♥ mijn nieuwe werktas ♥ Keer op Keer ♥ tapasjes en prosecco op kruishoogte ♥ dat ik mijn vliegangst overwonnen heb ♥ hoppa! ♥ turquoise zee ♥ Shipwreck Beach ♥ varen ♥ Blue Caves ♥ mijn lieve volgers ♥ Never Have I Ever ♥ early morning swim ♥ Gyros ♥ mijn dochter die een ideaal reisgenootje blijkt te zijn ♥ dat Mr C het me gunde om op zomervakantie te gaan ♥ day-use ♥ spare-ribs van Los Latinos ♥ coin schuivers ♥ spontaan een bos bloemen krijgen ♥ Expeditie Robinson ♥ kipdijfilet ♥ dagje Zaanse Schans ♥ houten klompen ♥ magneten scoren ♥ de eerste tekenen van Herfst in de natuur ♥ Brain Balance ♥ office days ♥ dat ik mijn ogen heb laten laseren ♥ dat de volgende vakantieplannen in de maak zijn

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments ! Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.