My Weekly diary #33/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week zette ik mijn Out Of Office aan, kocht ik een nieuwe werktas, en besloot ik me eindelijk in te schrijven voor die cursus fotografie die ik al tijden wil volgen. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

Op het werk begint het alweer wat drukker te worden; veel collega’s zijn weer terug van vakantie, maar ík hoef nog maar 2 dagen te werken en dan begint mijn verlof. Als ik naar buiten kijik, en het weer zie, ben ik zo blij dat ik mijn weekje Zakynthos geboekt heb; wat een flutzomer hebben we tot nu toe, je wordt hier toch niet vrolijk van !

Het uitzicht vanuit mijn kantoor; het lijkt wel Herfst!

Helaas komt vandaag ook de melding binnen dat de Singelloop Breda dit jaar toch niet doorgaat. Net nu ik een team geregeld heb. Balen !

Dinsdag

Mijn laatste werkdag voor mijn vakantie. Gelukkig krijg ik alles afgerond, en kan ik mijn laptop keurig op tijd dicht klappen. Donderdag 02.09 ben ik weer van de partij !

Out Of Office Aan!

Na het werk ga ik nog een rondje hardlopen, in de plensende regen. Het gaat boven verwachting goed; zonder al te veel moeite maak ik mijn standaard 10k-rondje vol. Iets dat ik niet verwacht had na al dat blessureleed van de afgelopen tijd. Zal het door het banen zwemmen komen, dat mijn conditie op peil is ?

Knop om en gaan !

Woensdag

Mijn eerste vrije dag, en die besteed ik met uitslapen en daarna shoppen met Sis bij The Westfield Mall. Mijn missie is een nieuwe werktas van Smaak Amsterdam. Niet geheel iets, wat je zou verwachten bij een eerste dag vrij van werken, maar ik heb grootste plannen voor mijn carrière in het najaar, en een mooie nieuwe werktas kan daarbij absoluut geen kwaad.

Ik ging voor model Mitch maar slaag uiteindelijk via model Jill voor model Frank in de kleur army green.

Donderdag

Ik ben zo benieuwd naar die helder blauwe zee !

Vandaag boek ik via Get Your Guide alvast twee activiteiten voor tijdens onze vakantie. Zo gaan wij een begeleide tour naar het noorden van Zakynthos maken (Navagio Shipwreck Beach & blauwe grotten), en tevens gaan wij schildpadden spotten op een boot met glazen bodem. De voorpret kriebelt alom !

‘s Avonds ga ik naar Bootcamp.

Heerlijk buiten !

Vrijdag

Gedurende de dag vraag ik me regelmatig af welke dag het vandaag is. Een goed teken toch; dat houdt in dat ik al echt in vakantiesferen ben ! Ik ga vandaag naar de Action, waar ik al zakken pepernoten spot, en na een rondje fietsen spendeer ik de avond met potjes Keer op Keer, een superleuk dobbelspelletje, dat ik helaas keer op keer glansrijk verlies !

Uit pure zelfbescherming heb ik ze niet gekocht !

Zaterdag

De dag begin ik al in Griekse sferen met een ontbijtje met Griekse yoghurt. Normaal gesproken eet ik skyr maar in het kader van mijn aanstaande vakantie heb ik eens Griekse yoghurt gekocht.

καλή όρεξη

‘s Middags krijg ik het op mijn heupen en verwijder ik al het onkruid tussen de tegels in de tuin. Ik vind het maar pittig hoor, het is net Bootcamp! Aansluitend ga ik ook nog een uurtje hardlopen in het bos.

Voor
Na

Zondag

En vandaag ga ik nog een uurtje banen zwemmen en rommel ik wat aan, in en om het huis. Ik maak nog wat formaliteiten in orde voor mijn vakantie (onder andere mijn PLF), en ik schrijf me in voor een cursus digitale fotografie. Iets wat ik al veel langer op mijn to-do-lijstje had staan, maar nu eindelijk ga doen.

De camera is er al, nu alleen nog leren ermee om te gaan !

Komende week, en die week daarop heb ik nog zomervakantie. En in tegenstelling tot voorgaande jaren, neem ik dit keer een blogpauze. Deze zal duren tot maandag 06.09.2021; op die dag zal er weer een Weekly Diary verschijnen, waarin ik je alles vertel wat ik de komende weken beleef. Graag tot dan !

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

4 gedachten over “My Weekly diary #33/2021

  1. Wat heerlijk dat je naar Zakynthos gaat. Ik hoop dat de shipwreck niet is dat je op de platje boven op een rots mag bungelen om de ‘beroemde’ foto te maken. Ik vond dat echt eng hahaha. Ze bouwen in Griekenland toch niet zoals bij ons dus zo’n platformpje dat aan een rots is gemaakt is doodeng. Heel veel plezier, zon en heerlijke genieten. Verandering van omgeving zal je goed doen en die tas is prachtig! fijne vakantie!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.