My Weekly Diary #28/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week at ik taart in Zeeland, zwaaide ik mijn family uit, en ging ik 3 dagen detoxen. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Na een bezoekje aan mijn tandarts om mijn kroon terug te plaatsen, rijd ik linea recta door naar kantoor. Mijn werkdag verloopt prima, en na het werk doe ik nog wat kleine boodschapjes en dan rijd ik door naar huis.

Mijn kroon

Little Miss C is met een vriendje een dag naar Walibi (Belgium), en komt ’s avonds thuis met de leukste verhalen. Ik had zelf altijd het idee dat er alleen maar achtbanen waren in dit park, maar dat schijnt helemaal niet zo te zijn. Ik ben dus op slag benieuwd naar dat pretpark; de kans is groot dat we daar ook nog eens naartoe gaan.

Dinsdag

De ochtend is behoorlijk stressvol met een onder andere een niet-functionerende Webex, een haperende laptop, en het nieuws over een collega die in contact is geweest met een covid-positief persoon. Besloten wordt de testuitslag niet af te wachten maar direct voorzorgsmaatregelen in werking te laten treden. Hectiek alom.

Laat in de middag besluit ik de stress eruit te rennen, en dat lukt me goed! Hardlopen is wat dat betreft ook soms echt mijn mentale uitlaatklep.

Dit.

Woensdag

Lunchen, fidget toys + pop-its scoren bij de Intertoys, snoep voor tijdens de autorit bij de Jamin, kip van de grill als avondeten, … het is een heerlijke laatste dag met Little Miss C die morgen samen met Mr C op kampeervakantie vertrekt.

Stipperdestip

‘s Avonds ga ik nog even snel naar de Bib, en ik slaag onder andere voor dit leuke boek. Ik ben wel toe aan een nieuwe creatieve uitdaging, en dat stippen lijkt me helemaal leuk!

Donderdag

Mijn geplande business dinner van vanavond is verzet en dat vind ik stiekem helemaal niet erg want nu kan ik extra lang naar de verjaardag van mijn lieve vriendinnetje. Na het werk rijd ik naar Zeeland en geniet ik van taart, bbq, Hollandse muziek en gezellige gesprekken.

“Proeverij-tje”

Vrijdag

De wekker staat om 05:30 uur want vandaag vertrek ik vroeg naar Winterswijk voor een intensive; een meerdaags seminar waarbij ik intern verblijf. Om mij volledig te kunnen focussen op het behalen van het maximale resultaat, besluit ik de komende dagen off-line te gaan.

Zaterdag

Dag Twee van de Intensive. Ik heb al grote stappen gezet.

Zondag

En alweer de laatste dag van de Intensive. Om 17.00 uur stap ik in de auto om terug naar huis te keren, een rit van een uur of 3. Ik kom herboren thuis.

Komende week heb ik heerlijk veel me-time.
Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

2 gedachten over “My Weekly Diary #28/2021

  1. Wat een lekkere taartjes, heb nu gelijk trek in taart 🙂 Heerlijk even detoxen en leuk die stippeltjes techniek. toen ik jonger was deed ik soms kleurplaten met stippeltjes helemaal inkleuren gaf ook een heel leuk resultaat.

    Like

    1. Ja, die kleurplaten, nou je het zegt, die deed ik ook ja! Nou ja, misschien ook maar weer eens doen als ik toe ben aan een nieuwe hobby 😉

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.